IGRA SURVIVING THE AFTERMATH: Strateška simulacija sad je besplatna | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IGRA SURVIVING THE AFTERMATH: Strateška simulacija sad je besplatna

Autor Davor Dakić

Kraj je svijeta kakav poznajemo i treba se snaći kako preživjeti u novom svijetu

 Surviving the Aftermath (2).jpg Izvor: Epic Games

U igri Surviving the Aftermath morate preživjeti i napredovati u postapokaliptičnoj budućnosti u kojoj su resursi rijetki, ali prilike zovu. Izgradite ultimativnu koloniju otpornu na katastrofe, zaštitite svoje koloniste i obnovite civilizaciju u razorenom svijetu.

Zatim krenite van svoje kolonije i istražite pustoš kako biste prikupili resurse, upoznali suparničke kolonije i otkrili svjetske tajne. Morat ćete u ovoj igri izgraditi više od 130 zgrada i preživjeti surov svijet pun opasnosti.

 Surviving the Aftermath (1).jpg Izvor: Epic Games

Pri tome morate ostati pripravni jer prirodna katastrofa ili ekološka katastrofa mogu propasti ako je loše opremljeno naselje u kojem se živi. Zato unajmite više od 80 jedinstvenih stručnjaka, svaki sa svojim vlastitim vještinama i motivacijom, za upravljanje resursima vaše kolonije.

Opremite svoje stručnjake opremom za obranu kolonije od napada bandita i divljih životinja, istražite proceduralno generirani svijet te pošaljite svoje stručnjake izvan svoje kolonije u svijet. Upoznajte suparničke vođe kolonija i trgujte resursima ili se natječite za opstanak.

 Surviving the Aftermath (3).jpg Izvor: Epic Games

Preživjeti postapokalipsu znači donositi nemoguće odluke. Sudbina kolonije ovisi o vašoj prosudbi, svaki izbor može utjecati na sreću vaše kolonije i utjecati na njenu budućnost. Stručnjaci će naići na misterije dok istražuju svijet. Otkrijte tajne koje okružuju apokalipsu i pripremite svoju koloniju za preživljavanje ako se ponovi.

Igra Surviving the Aftermath je dostupna za besplatno preuzimanje do 23. studenog 2023. Ocijenjena je s ocjenom 4,4, potrebno vam je PC računalo s 4 GB radne memorije te procesor Intel iCore i5-2500K ili AMD FX 6350. Redovna cijena igre je 29,99 eura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI