SLJEDEĆA ITERACIJA: Predstavljanje Windowsa 12 je jako blizu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SLJEDEĆA ITERACIJA: Predstavljanje Windowsa 12 je jako blizu

Autor Smartlife

CEO je otkrio: Windows 12 dolazi u lipnju sljedeće godine

 Windows 12, ShutterStock.jpg Izvor: Shutterstock

Novu verziju Windows operativnog sustava mogli bismo vidjeti prije nego što se očekivalo. Već neko vrijeme kruže glasine o novoj verziji Microsoftovog operativnog sustava, a iz raznih izvora se mogu čuti nagađanja da ćemo je vidjeti već sljedeće godine.

Prema informacijama koje nam sada stižu iz Tajvana, Windows 12 stiže u lipnju 2024. godine. Izvještavajući s lokalne izložbe medicinske tehnologije tajvanski Commercial Times prenio je izjave Chena Yunshenga i Lin Bailija, izvršnih direktora tvrtki Acer i Quanta Computers, koji su govorili o AI računalima, uređajima koji će posebno procesuirati zadatke umjetne inteligencije.

 Windows 11 nadogradnja 2022.jpg Izvor: Microsoft

Iznoseći svoja očekivanja Bailey je rekao da će sljedećeg ljeta "osobna računala s umjetnom inteligencijom biti lansirana jedno za drugim nakon što Microsoft predstavi svoju sljedeću verziju Windowsa", koja će se uvelike oslanjati na tehnologiju umjetne inteligencije.

Ovo nije prvi put da od čelnika velikih tehnoloških kompanija čujemo informacije o lansiranju Windowsa 12. Ranije ove godine David Zinsner, financijski direktor Intela, također je u intervjuu rekao da će nova verzija Windowsa stići u 2024.

Ako su riječi koje prenosi Commercial Times točne nije isključeno da ćemo Windows 12 vidjeti već početkom lipnja jer je to razdoblje rezervirano za sajam Computex 2024 u Taipeiju.

Ako se pitate hoćete li na svom računalu moći pokrenuti Windows 12, više o očekivanim sistemskim zahtjevima novog operativnog sustava možete pročitati na poveznici.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI