Ovo je sada najpreuzimanija Android mobilna aplikacija | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Ovo je sada najpreuzimanija Android mobilna aplikacija

Autor Smartlife

YouTube više nije na tronu – sada je to Google Maps

 google maps Zagreb.jpg Izvor: Shutterstock

Google Maps je Play Store aplikacija koja je preuzeta više od 10 milijardi puta. Iako se sve više priča o prikupljanju prevelikog broja privatnih podataka, Google Maps aplikacija je zlatni standard za sve ostale navigacije na Android i drugim platformama.

Google Maps je i pored brojnih kritika u posljednjih nekoliko velikih ažuriranja ubacio sjajne mogućnosti navigacije, poput ekoloških i ruta koje štede novac do navigacije za pješake uz pomoć proširene stvarnosti.

Samo YouTube je prije Google Maps aplikacije preuzet više puta i tu ne računamo Google Play Services koji moraju biti instalirani na svakom Android telefonu koji ima GMS. Uspjeh je u najvećoj mjeri ostvaren činjenicom što se na svakom prodanom GMS Android telefonu Google Maps već nalazi instaliran.

 Google Maps Croatia Izvor: Shutterstock

Aplikaciju je nemoguće izbrisati (možete ju deaktivirati, kako ne bi radila u pozadini), ali to ne mijenja činjenicu da su Google Mape do 5. studenog 2021. preuzete više od 10 milijardi puta. Tog dana je aplikacija dobila svoje novo ažuriranje, a tad je promijenjen i podatak o broju preuzimanja.

U ukupni broj preuzimanja ipak ne ulazi aplikacija Maps Go, internetska verzija Google Maps aplikacije namijenjena Android Go korisnicima. Gotovo je stostruko puta veća Google Maps. Maps Go aplikacija je dostupna preko Chrome preglednika interneta. Ovu aplikaciju je do sada preuzelo više od 500 milijuna korisnika.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI