APPLE APP STORE: Ovo su najbolje aplikacije i igre u 2023. | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

APPLE APP STORE: Ovo su najbolje aplikacije i igre u 2023.

Autor Krunoslav Ćosić

Apple je predstavio najboljih 14 aplikacija i igara koje su obilježile 2023. godinu

 Apple App Store (2) Izvor: Shutterstock

Pobjedničke aplikacije i igre uključuju programere iz cijelog svijeta, a odabrao je urednički tim App Storea za koje smatraju da pružaju značajna iskustva korisnicima i inspiriraju kulturne promjene. Pobjednici App Store Awarda odabrani su između gotovo 40 finalista.

"Inspirativno je vidjeti načine na koje programeri nastavljaju stvarati nevjerojatne aplikacije i igre koje redefiniraju svijet oko nas", rekao je Tim Cook, izvršni direktor Applea te dodao: "Ovogodišnji pobjednici predstavljaju neograničeni potencijal programera da ožive svoje vizije stvarajući aplikacije i igre s izuzetnom domišljatošću, iznimnom kvalitetom i misijama vođenim svrhom."

Apple je App Store pokrenuo u 2008. godini, a trgovina trenutno ima 1,8 milijuna aplikacija i posjećeno 650 milijuna tjednih posjetitelja u 175 zemalja i regija.

Najbolje aplikacije u 2023.

Za najbolju iPhone aplikaciju godine proglašena je AllTrails. Aplikacija njeguje zajednicu kroz sveobuhvatne vodiče stazama i istraživanje na otvorenom za svakoga.

 AllTrails.jpg
AllTrails
Izvor: Apple App Store

Najboljom iPad aplikacijom proglašena je Prêt-à-Makeup - nudi realističan blok za crtanje šminke na iPadu, a namijenjena je za profesionalne umjetnike i povremene korisnike istovremeno potičući inkluzivnost i samoizražavanje.

 Prêt-à-Makeup.jpg
Prêt-à-Makeup
Izvor: Apple App Store

Najbolja Mac aplikacija godine je Photomator čiji alati pokretani strojnim učenjem čine napredne zadatke uređivanja pojednostavljenima i besprijekornima.

 Photomator.jpg
Photomator
Izvor: Apple App Store

Najbolja aplikacija za Apple TV Je MUBI - njeguje iznimne indie filmove i međunarodne dokumentarce s ljudskim dodirom.

 MUBI.jpg
MUBI
Izvor: Apple App Store

Najboljom aplikacijom za Apple Watch proglašena je SmartGym – ova aplikacija „blista“ na Apple Watchu svojom opsežnom zbirkom vježbi, rutina i robusnih izvješća o fitnessu.

 SmartGym.jpg
SmartGym
Izvor: Apple App Store

Najbolje igre u 2023.

Najbolja igra za iPhone je Honkai: Star Rail, a kroz igru igrača vodi kroz narativ pun složenih likova i taktički bogate borbe na iPhoneu.

 Honkai Star Rail.jpg
Honkai Star Rail
Izvor: Apple App Store

Najbolja igra za iPad je Lost in Play - poziva igrače da se uključe u šarmantnu, djetinju maštu tijekom epske avanture u kojoj se igra po sistemu pokaži i klikni.

 Lost in Play.jpg
Lost in Play
Izvor: Apple App Store

Najboljom igrom godine za Mac proglašena je Lies of P – igračima predstavlja izvrsno osmišljen svijet mračne fantazije.

 Lies of P.jpg
Lies of P
Izvor: Apple App Store

Najboljom Apple Arcade igrom proglašena je Hello Kitty Island Adventure - pruža impresivan svijet igranja čiji je glavni cilj sklopiti što više prijateljstava.

 Hello Kitty Island Adventure.jpg
Hello Kitty Island Adventure
Izvor: Apple App Store

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI