NAKON POKUŠAJA UCJENE ELON MUSK JE REKAO OGLAŠIVAČIMA: J**ite se! | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NAKON POKUŠAJA UCJENE ELON MUSK JE REKAO OGLAŠIVAČIMA: J**ite se!

Autor Smartlife

"Nemojte se oglašavati!", poručio je šef X-a oglašivačima na svojoj društvenoj mreži

  Izvor: Shutterstock

Oglašivači su ga, prema Muskovim riječima, pokušali ucijeniti oglašavanjem, nakon situacije s kontroverznim tweetom koji je ocijenjen kao antisemitski.

Vlasnik i izvršni direktor platforme X, ranije poznate kao Twitter, Elon Musk kaže da bi oglašivači koji napuste platformu nakon što je odobrio antisemitsku objavu "mogli ubiti X". Svim tim tvrtkama, uključujući Hollywood i tehnološke divove Disney, Apple i IBM, Musk je kratko poručio: "Jebi se!"

Govoreći na konferenciji "DealBook Summit" New York Timesa u srijedu rekao je da bi oglašivači zabrinuti zbog njegovog ponašanja trebali prestati trošiti novac na platformi, koja je uvijek ovisila o oglašavanju i prihodima od oglasa.

"Nemojte se reklamirati!", rekao je vlasnik X-a kada su ga upitali o nedavnim problemima platforme s oglašivačima. "Netko me pokušava ucijeniti reklamom? Ucijeniti me novcem? Jebi se! Jebi se! Je li to jasno? Hej Bobe, ako si u publici. Na to mislim, nemoj se reklamirati!"

Elon Musk oglašivačima koji ga pokušavaju 'ucijeniti': 'J**ite se'
Izvor: Youtube

X treba Disney više nego što Disney treba X

Musk je iskoristio priliku da se obrati Bobu Igeru, izvršnom direktoru Disneya, koji je među oglašivačima koji su ovaj mjesec pauzirali oglašavanje na X-u zbog Muskovih nedavnih akcija. Ranije, na istom događaju Iger je odbio odgovoriti na pitanje hoće li se njegova tvrtka nastaviti oglašavati na X-u.

"Budući da je zauzeo stav koji je zauzeo smatrali smo da povezanost s tim položajem kao i s Elonom Muskom i platformom X nije bila pozitivna za nas", rekao je Iger.

"Jedna od najglupljih stvari koje sam ikada napravio na platformi"

"Kriza oglašavanja" Platforme X pokrenuta je 15. studenog kada je korisnik @breakingbaht objavio da židovske zajednice "provode istu vrstu dijalektičke mržnje protiv bijelaca za koju tvrde da žele da je ljudi prestanu koristiti protiv njih".

Musk je javno odgovorio: "To što ste napisali zapravo je istina." Taj je odgovor naširoko viđen kao potpora teoriji zavjere zvanoj "veliki prekidač", inače popularnoj među desničarskim ekstremistima.

Govoreći na događaju u srijedu, Musk je svoju objavu nazvao "jednom od najglupljih, ako ne i najglupljom stvari koju sam ikada napravio na platformi".

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI