NEŠTO ZA TIKTOK: Stvorite svoju objavu kroz efekte | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NEŠTO ZA TIKTOK: Stvorite svoju objavu kroz efekte

Autor Davor Dakić

TikTokov mobilni uređivač efekata potiče kreativnost i trendove

 TikTok efekti.jpg Izvor: TikTok

TikTok je prošle godine pokrenuo Effect House, platformu za stvaranje efekata za stolna računala koja svakome na popularnoj društvenoj mreži omogućuje stvaranje efekata, što je dobro prihvaćeno. TikTok sada ponovo želi nadahnuti kreativnost s novim efektima na pametnom telefonu, dok ste u pokretu.

TikTokov mobilni uređivač efekata omogućuje kreatorima stvaranje efekata za TikTok izravno iz aplikacije, bez potrebe za preuzimanjem druge aplikacije ili alata. Kreatori će dobiti napredno, end-to-end iskustvo stvaranja efekata na TikToku.

 TikTok Effect House (6).jpg Izvor: TikTok

To znači da svatko, bez obzira na razinu svoje vještine ili pristup naprednim alatima ili softveru, može postati kreator efekata i stvarati efekte koji pokreću trendove na TikToku.

Sami stvorite efekte

Za stvaranje efekata na TikToku samo slijedite sljedećih nekoliko koraka, ali prethodno ažurirajte aplikaciju na najnoviju verziju (v32.1 na Androidu, v32.0 na iOS-u):

Otvorite traku s efektima
Idite na karticu Stvori
Dodirnite gumb plus (+)
Dodajte objekt za početak stvaranja

S TikTokovim novim mobilnim uređivačem efekata uživat ćete u jednostavnom, intuitivnom sučelju prepunom naprednih značajki koje vam stvaranje efekata stavljaju na dohvat ruke. Pronaći ćete niz specijalnih efekata koje možete dodati svojim kreacijama samo jednim dodirom.

 TikTok Effect House (3).jpg Izvor: TikTok

Baš kao s Effect Houseom i s mobilnim uređivačem možete raditi sa svim vrstama predložaka koji omogućuju lakše stvaranje efekata i više od dvije tisuće elemenata koje možete koristiti kao dio svojih kreacija.

Kreatori također mogu postaviti okidače (poput dodirivanja zaslona, osmijeha, namigivanja i još mnogo toga) kako bi izgradili efekte temeljene na interakciji poput nasumičnog odabira i mini igara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI