MICROSOFTOV COPILOT: Star je tek 8 mjesec, a omogućuje veliku produktivnost | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MICROSOFTOV COPILOT: Star je tek 8 mjesec, a omogućuje veliku produktivnost

Autor Krunoslav Ćosić

Korisnici sada mogu nadoknaditi propušteni sastanak gotovo četiri puta brže

 Microsoft Copilot in-windows_web.jpg Izvor: Microsoft

Korisnici Microsoft Copilota dosegli su povećanje produktivnosti od 70%, sa značajnim poboljšanjima u kvaliteti rada (68%) i kreativnim procesima (68%), pokazuje najnoviji Microsoftov izvještaj Work Trend Index.

Kažu da se učinak Copilota proteže i na sastanke jer njegovi korisnici sada mogu nadoknaditi propušteni sastanak gotovo četiri puta brže. Pogodnosti uključuju i provođenje manje vremena u rješavanju e-mailova (64%) ili pripremi prve verzije e-maila (87%).

Copilot za Microsoft 365 je transformativni alat kojeg su već prihvatili industrijski divovi kao što su Visa, BP, Honda i Pfizer te Microsoftovi partneri kao što su Accenture, EY, KPMG, Kyndryl i PwC, a postaje i generalno dostupan.

Novi Microsoft Copilot Dashboard organizacijama nudi uvid u svoju učinkovitost, a Copilot Profile oblikuje odgovore na temelju individualnih preferencija i uloga. Nove značajke u Copilotu u Outlooku pomažu u pripremi sastanaka, a, uz nove opcije pisanja bilješki i korištenja whiteboarda koje nudi Copilot u Microsoft Teamsima, svi mogu lakše pratiti sadržaj sastanaka.

 Microsoft Copilot in-microsoft-dynamics-365-guides-frontline-worker_web.jpg Izvor: Microsoft

Novost je Copilot Studio, low-code alat koji organizacijama omogućava da prilagode Microsoft Copilot za Microsoft 365 integrirajući ključne poslovne podatke i kreirajući prilagođene kopilote za razne svrhe.

Copilot se može koristiti i u službama za korisnike. Microsoft Copilot for Service je najnoviji kopilot koji pruža podršku temeljenu na specifičnim ulogama i pomaže poslovnim sustavima da ubrzaju transformaciju službe za korisnike pomoću umjetne inteligencije.

 Satya Nadella.jpg
Satya Nadella, Microsoft
Izvor: Microsoft

Nadalje, Microsoft Dynamics 365 Guides pomaže zaposlenima u direktnom kontaktu s korisnicima da obave kompleksne zadatke i brže riješe probleme ne prekidajući tijek rada. Microsoft Copilot za Azure pojednostavljuje svakodnevnu IT administraciju jer nudi unificirano iskustvo chata uzimajući u obzir ulogu i ciljeve korisnika.

I još jedna informacija za kraj: Bing Chat i Bing Chat Enterprise od sada postaju Copilot te će biti generalno dostupni počevši od 1. prosinca 2023.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI