POVEĆAVA PRODUKTIVNOST: Copilot alat u Microsoft Viva | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POVEĆAVA PRODUKTIVNOST: Copilot alat u Microsoft Viva

Autor Krunoslav Ćosić

Copilot pruža potpuno nov način razumijevanja i angažiranja radne snage

 Copilot u Microsoft Viva (1).jpg Izvor: Microsoft

Microsoft je najavio uvođenje novog Copilot alata u Microsoft Viva. Namijenjen je team liderima i pomoći će im izgraditi bolje angažirane zaposlenike. Omogućuje liderima potpuno nov način da razumiju i angažiraju svoje zaposlenike nudeći jasnoću o prioritetima, obogaćujući veze i otkrivajući nove uvide.

Smatra se kako oslanjanje samo na produktivnost guši kreativnost zaposlenika, ograničava timski rad i povećava njihovo izgaranje (burnout). Copilot alat će pomoći pojedincima da budu produktivniji. Microsoft, nakon lansiranja Copilota u Microsoft 365, uvodi Copilot i na Microsoft Viva kako bi pomogao liderima da izgrade angažiranije radne snage.

Copilot in Viva Goals pojednostavljuje postavljanje ciljeva vodeći lidere kroz proces postavljanja ciljeva i ključnih rezultata (OKR) i također pojednostavljuje upravljanje ciljevima u organizaciji. Ova nova značajka može pružiti preporučene ciljeve iz plana ili strategijskog dokumenta i sažeti napredak cilja.

 Copilot u Microsoft Viva (2).jpg Izvor: Microsoft

Copilot u Viva Engage pomaže liderima u stvaranju primamljivih i inspirativnih postova iz jednostavnih uputa ili trending tema unutar radnih zajednica i razgovora. Lideri mogu koristiti Copilota za analizu mjera angažmana, procjenu osjećaja i preporuku odgovora.

Copilot u Viva Topics pomaže korisnicima da se brže uhvate u koštac sa određenom temom generiranjem sažetka i nudi odgovore na temelju više dokumenata povezanih s temom. Copilot u Microsoft Vivi također nudi prilagođene zbirke Viva Learninga i koncizne sažetke znanja za potrebe usvajanja vještina ili obuka.

Na primjer, Viva Topics omogućuje zaposlenicima učenje o važnim temama i povezanim projektima putem razgovornog interfacea, dok Copilot in Answers pomaže u konstrukciji specifičnih pitanja i njihovoj kategorizaciji, istovremeno pomažući stručnjacima u izradi potpunih odgovora.

 Copilot u Microsoft Viva (4).jpg Izvor: Microsoft

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI