APPLE MUSIC CLASSICAL: Od sada dostupno i za Apple iPad | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

APPLE MUSIC CLASSICAL: Od sada dostupno i za Apple iPad

Autor Krunoslav Ćosić

Milijuni klasični pjesama i snimki dostupni su za Appleov popularni tablet

 Apple Music Classical (3).jpg Izvor: Apple

Uz Apple Music Classical za iPad od sada možete slušati omiljene izvedbe dok na velikom ekranu tableta radite bilo što, a dostupne su preko Appleove aplikacije za klasičnu glazbu na iPadu. Dostupna je biblioteka od 5 milijuna pjesama koje su klasificirane kao klasika, a Apple Music nudi ukupno 100 milijuna pjesama.

U ožujku ove godine predstavljen je Apple Music Classical za iPhone telefone, aplikacija dostupna pretplatnicima usluge Apple Music. Dakle, Classical se ne naplaćuje dodatno, ali morate biti pretplaćeni na Apple Music, što košta od 10,99 USD mjesečno.

To znači da vam za slušanje i uživanje u izvedbama treba pretplata na Apple Music, a do nje ćete doći preko App Storea, Appleove trgovine s aplikacijama. Na izbor se nudi ogromna biblioteka s klasičnom glazbom, a omogućeno je pretraživanje prema skladatelju, djelu, dirigentu itd.

 Apple Music Classical (1).jpg Izvor: Apple App Store

Uključeni su u aplikaciju za iPad bogatiji metapodaci, detaljne informacije o skladateljima i dirigentima. Postoje i posebno odabrani popisi pjesama i preporuke. Jedna mana Apple Music Classicala je što zahtijeva stalnu internetsku vezu tako da se pjesme ne mogu preuzeti za reprodukciju dok ne postoji pristup internetu.

Možete slušati 24-bitni lossless audio do 192 kHz, što znači da je dostupan 24-bitni zvuk bez gubitaka u kvaliteti. Treba istaknuti kako Apple Music Classical za iPad dolazi s nekim optimizacijama za veći zaslon.

 Apple Music Classical (2).jpg Izvor: Apple App Store

To znači punu navigacijsku bočnu traku koja vam omogućuje brzo skakanje na albume i pjesme u vašoj knjižnici, zatim pristup popisima za reprodukciju i korištenje značajki pretraživanja aplikacije. Za korištenje na iPadu je potrebna iPadOS 15.4 verzija ili novija.

Mali podsjetnik: Apple je u 2021. godini preuzeo streaming uslugu od Primephonic. U svibnju ove godine Apple je predstavio svoju aplikaciju za klasičnu glazbu za korištenje na Android pametnim telefonima, a još se ne zna kada bi se Apple Music Classical mogao pojaviti za Mac računala. I hoće li se to uopće i dogoditi. Za sada je aplikacija dostupna za iPhone, iPad i Android platforme.

Apple Music Classical App for iPad Big Update | iPad Classical Music New Feature
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI