PREMA IZBORU APPLE MUSICA: Taylor Swift je najbolja izvođačica u 2023. | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PREMA IZBORU APPLE MUSICA: Taylor Swift je najbolja izvođačica u 2023.

Autor Krunoslav Ćosić

U prvih 10 mjeseci 2023. Taylorinih 65 pjesama je dospjelo na Apple Music ljestvicu Global Daily Top 100

 Taylor Swift (1).jpg Izvor: RS Fotos/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Apple je na svojem blogu objavio kako je Taylor Swift u aktualnoj godini imala više pjesama nego bilo koji drugi izvođač. Dokaz je to izvanredne i rekordne 2023. godine u kojoj je Taylor Swift proglašena umjetnicom godine Apple Musica.

Na glazbenim ljestvicama, kroz streamove i koncertne stadione ispunjene vrištećim obožavateljima Swift je ove godine neporecivo dosegla novo carstvo superzvijezde.

“Tako sam počašćena što sam Apple Musicov izvođač godine”, rekla je Swift te dodala: “Hvala svakome od vas što ste ovu godinu učinili nevjerojatnom, najradosnijom i najslavljenijom godinom ikada. Od neprekidnog streaminga glazbe do zajedničkog vrištanja u stvarnom životu na koncertima i kaotičnog plesanja u kinima ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez vas. Puno vam hvala."

"Utjecaj Taylor Swift na glazbu apsolutno je neporeciv - ne samo ove rekordne godine već tijekom cijele njezine karijere", rekao je Oliver Schusser, Appleov potpredsjednik za Apple Music i Beats. “Ona je umjetnica koja definira generaciju i pravi pokretač promjena u glazbenoj industriji i nema sumnje da će se njezin utjecaj osjećati u godinama koje dolaze. Oduševljeni smo što imamo priliku proslaviti njezina postignuća.”

 Taylor Swift (2).jpg Izvor: Mariana Nedelcu / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slušatelji na Apple Musicu mogu pratiti niz radijskih programa koji obilježavaju Swiftina dva desetljeća vrijedna melodičnih narativa kao i intervjue, zbirke albuma i popise za reprodukciju koji prikazuju putovanje pjevačice i tekstopisca do ove povijesne godine. Spojite se na apple.co/am-1.

Swift je zabilježila stalan porast streaminga tijekom cijele godine, posebno oko ogromnog uspjeha turneje Taylor Swift | The Eras Tour. Turneja je započela u ožujku i već su u tom tjednu njezini streamovi porasli 61 posto, na globalnoj razini. Nastavila je bilježiti dvoznamenkasti mjesečni rast tijekom ljeta.

Set List: Taylor Swift’s Eras Tour bila je najstreamaniji set godine i među 40 najboljih uređivačkih playlista godine. Pjesme kao što su “Bad Blood” “Blank Space” “Style” “Shake It Off” “Wildest Dreams” i “All Of The Girls You Loved Before” prvi su put dosegli Apple Music ljestvice u 2023. godini.

 Taylor Swift (3).jpg Izvor: RS Fotos/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

“Cruel Summer”, sa Swiftinog albuma Lover iz 2019., postala je jedna od najvećih pjesama ovog ljeta na Apple Musicu širom svijeta. Pjesma je ponovno ušla u Global Daily Top 100 u travnju prvi put nakon četiri godine i od tada je tamo ostala.

Midnights i dalje stoji kao najveći album svih vremena ženske izvođačice u povijesti Apple Musica, prema streamovima prvog dana i prvog tjedna širom svijeta. Swift je broj 1 najslušanija izvođačica u povijesti Apple Musica, a također je i izvođačica s najviše pjesama koje su dospjele na Apple Musicov Global Daily Top 100.

Kao umjetnik godine Swift će od Apple Musica dobiti fizičku nagradu koja predstavlja izvanredno umijeće koje je sastavni dio stvaranja glazbe. Svaka Apple Music Award sadrži Appleovu prilagođenu silikonsku pločicu obješenu između poliranog stakla i strojno obrađenog i anodiziranog aluminijskog kućišta.

 Apple Music.jpg Izvor: Seemanta Dutta / Alamy / Alamy / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI