STIŽE NOVA OPCIJA Evo kako sakriti 'one fotografije' od neželjenih očiju | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

STIŽE NOVA OPCIJA Evo kako sakriti 'one fotografije' od neželjenih očiju

Autor Smartlife

Locked Folder služe baš onome što mu i naziv kaže: skriva vaše škakljive fotografije

 Google-Photos-Locked-Folder.jpeg Izvor: Google

Nova opcija koja stiže u Google Photos zove se Locked Folder te će sakriti fotografije koje ne želite nikome pokazati, a mogle bi slučajno biti vidljive dok rodbini pokazujete slike sa zimovanja ili ljetovanja.

Na redovnoj Google I/O konferenciji održanoj u svibnju 2021. godine Google je najavio Locked Folder i još nekoliko opcija samo za Pixel telefone, ali u novom blog postu Google objavljuje novu opciju i za ostale Android telefone. Opcija stiže uskoro, a za iOS korisnike početkom 2022.

Za probrano društvo

Locked Folder je idealna lokacija u koju možete smjestiti fotografije koje ne trebaju svi vidjeti – dok se „glupirate“, dok perete zube... Ne zaboravimo na onog kolegu koji kad skuha kavu voli polako proći pored vašeg stola i slučajno baciti pogled na vaš telefon, uz opasku: “Baš si super ispao na toj fotki”.

U svakom slučaju, ova opcija je vrlo korisna, a otključavanje foldera s fotografijama i video snimkama bit će moguće preko biometrijskih parametara ili šifre ili PIN koda.

 Locked-Folder.gif Izvor: Google

Slične fotografije

Uz Locked Folder korisnici Google Photos aplikacije mogu očekivati još novih stvari koje ova kompanija testira. Na primjer, More Like This je opciju koja će korisnicima dopustiti da pronađu slične fotografije i video snimke, što može biti veoma zgodno kada tražite neku posebnu fotografiju, ali nikako da uspijete u tome.

Google je već uveo opciju pretrage fotografija prepoznavanjem lica ljudi, mjesta, ljubimaca, lokacija, specifičnih stvari koje se pojavljuju na fotografijama (autobus, most, zalazak Sunca, šuma...) pa će ovo biti koristan dodatak, posebno za one s velikim (neorganiziranim) galerijama.

More Like This opcija će biti implementirana u vidu gumba koje će se pojaviti kada odaberete neku fotografiju, što također uskoro očekujemo na svim Android telefonima.

Locked Folder Keeps Your Sensitive Photos and Videos Hidden
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI