IMATE 7 DANA ZA PREUZIMANJE: 2 besplatne igre u trgovini Epic Games | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IMATE 7 DANA ZA PREUZIMANJE: 2 besplatne igre u trgovini Epic Games

Autor Davor Dakić

The Forest Quartet i Out of Line na popustu su do 28. rujna ove godine

 The Forest Quartet (6).jpg Izvor: Epic Games

The Forest Quartet

3D narativna zagonetka bavi se pjevačicom koja je otišla, ali nije zaboravljen. Pustite njezin duh i proputujte kroz 3 djela jedinstvena za članove njezinog benda za posljednji oproštajni koncert. Suočite se sa svojim emocijama, riješite zagonetke i borite se protiv pokvarenosti koja muči njihove duše.

Nešto je čudno zavladalo nekada zelenom i bujnom prirodom iz koje bi Kirk crpio svoju inspiraciju. Gljiva polako gmiže i pretvara rast u raspadanje. Koristite snagu svog glasa da obnovite šumu.

 The Forest Quartet (5).jpg Izvor: Epic Games

Šuma je postala ponor tame. Stvorenja su se probudila iz dubina podzemlja, vrveći u JB-jevu kuću. Pronađite svjetlo koje je nekoć postojalo da ponovno zapali JB-jevu glazbenu iskru. Vulkan je eruptirao i izbacio lavu u obližnju šumu uzrokujući požare i razaranje. Ponovno uspostavite sustav vode u dubokom podzemlju i spojite izgubljene cijevi kako biste zaustavili vulkansku erupciju.

Pjevajte za interakciju s objektima, stvarajte svjetlo vršcima prstiju. Klizite, lebdite i transformirajte se u leptire kako biste istražili psihu članova benda. Slušajte pažljivo jer okolina i objekti dodaju jedinstvene slojeve zvučnom zapisu.

Bilo da pucketaju šumski požari ili hladni vjetrovi iz dubokih špilja. Proživite slomljeno srce i gubitak. Oporavite se od tuge i vratite glazbenu iskru bendu. Forest Quartet osobni je i obiteljski projekt.

Originalnu jazz glazbu skladao je Madsov otac, Nini glas posuđuje njegova sestra, a soundtrack izvode odabrani glazbenici Big Banda Danskog radija sa sjedištem u Kopenhagenu u Danskoj. The Forest Quartet možete besplatno preuzeti iz Epic Games trgovine do 28. rujna 2023. do 17 sati.

Out of Line

Jedinstvena pustolovna igra ispunjena je prekrasnim zagonetkama koje su sve ručno nacrtane u jedinstvenom 2D stilu. Out of Line prati pustolovine Sana u potrazi za bijegom iz Tvornice koja je nekoć bila dom. Uronite u priču smještenu u tajanstveni svijet koji se otkriva kroz više poglavlja.

Out of Line je 2D platformska igra zagonetke sa bočnim pomicanjem koja prikazuje avanture Sana, dječaka zarobljenog u tvornici. Glavne značajke su komunikacija s prekrasnim ručno nacrtanim okruženjima, deseci vizualno impresivnih zagonetki, a naučit ćete svladati i mehaniku koplja. Out of Line možete besplatno preuzeti iz Epic Games trgovine do 28. rujna 2023. do 17 sati.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI