UŠTEDITE 13 EURA: PC igra 911 Operator je upravo besplatna | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UŠTEDITE 13 EURA: PC igra 911 Operator je upravo besplatna

Autor Ivan Vukić

U ovoj se igri možete igrati javljanja na hitne pozive, ali i naučiti kako se nositi sa stresom

 911 Operator (2).jpg Izvor: Epic Games

Znate li kako je biti dispečer u nekoj hitnoj službi? Ako vas to zanima preuzmite PC igru 911 Operator iz Epic Games trgovine – do 21. rujna 2023. je besplatna za download, a inače košta 13,49 eura.

Igra se bavi teškim poslom ljudi koji upravljaju hitnim službama. Odgovorite na dolazne pozive i pravilno reagirajte - dajte upute za prvu pomoć, savjetujte, pošaljite točan broj službi vatrogasaca, policije, hitne pomoći ili ponekad - jednostavno ignorirajte poziv. Igrajte ulogu dispečera u bilo kojem gradu na svijetu.

 911 Operator (6).jpg Izvor: Epic Games

U 911 Operator preuzimate ulogu dispečera za hitne slučajeve koji se mora brzo nositi u raznim situacijama. Vaš zadatak nije samo primati pozive već i prikladno reagirati na situaciju – ponekad je dovoljno dati upute za prvu pomoć.

Ponekad je nužna intervencija policije, vatrogasaca ili hitne pomoći. Imajte na umu da se osoba s druge strane linije može pokazati kao otac umiruće kćeri, nepredvidivi terorist ili samo šaljivdžija. Možete li podnijeti sve ovo? Bit će to i odlična vježba ukoliko kao student planirate raditi u nekoj od službi za korisnike.

 911 Operator (1).jpg Izvor: Epic Games

Na izbor se nude tisuće gradova iz cijelog svijeta, a način besplatnog igranja omogućuje vam da odaberete grad u kojem ćete igrati - igra će preuzeti njegovu kartu, zajedno sa stvarnim ulicama, adresama i infrastrukturom za hitne slučajeve.

Također možete isprobati način rada u karijeri koji sadrži 6 gradova s jedinstvenim događajima – preživite potres u San Franciscu i spasite Washington od bombaških napada.

 911 Operator (5).jpg Izvor: Epic Games

Na raspolaganju su vam brojne policijske, vatrogasne i medicinske jedinice. Snage mogu koristiti različita vozila (od običnih ambulantnih kola do policijskih helikoptera), osnovnu opremu (npr. pancirke, komplete prve pomoći i tehničke alate) i sastoje se od članova tima s različitim sposobnostima.

Igra 911 Operator uključuje više od 50 snimljenih dijaloga inspiriranih stvarnim pozivima: oni su ozbiljni i dramatični, ali ponekad i smiješni ili dosadni. Za igranje vam je potrebno računalo s minimalno Windows 7, na taktu od 2 GHz, 1 GB radne memorije te grafička s minimalno 512 MB. Morate imati i zvučnu karticu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI