SVE BEZ OGLASA: Apple Arcade lansira četiri nove igre u rujnu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SVE BEZ OGLASA: Apple Arcade lansira četiri nove igre u rujnu

Autor Krunoslav Ćosić

Uključeni su naslovi Cypher 007, Japanese Rural Life Adventure, Junkworld i My Talking Angela 2+

 Apple-Arcade-Hello-Kitty-Island-Adventure.jpg Izvor: Apple

Kroz ažuriranje će više od 40 igara dobiti nadogradnje uključujući br. 1 Arcade hit Hello Kitty Island Adventure. Ono što će se nekima svidjeti je što su sve četiri uzbudljive nove igre bez oglasa i kupnje unutar aplikacije pa roditelji ne moraju strepiti od djece koja troše njihov novac.

Apple Arcade dostupan je uz jednomjesečno besplatno probno razdoblje. Kupci koji kupe novi iPhone, iPad, Mac ili Apple TV dobivaju tri mjeseca Apple Arcade besplatno.

My Talking Angela 2+

Od danas 8. rujna 2023. dostupna je igra kreatora naslova Talking Tom & Friends. My Talking Angela 2+ igra je za virtualne ljubimce koja svaki dan čini elegantnijim i zabavnijim. Igrači će pomoći Angeli, modernoj mački, da ostane zaposlena u svom domu u velikom gradu.

 My Talking Angela 2+.jpg Izvor: Apple

Uvježbavanje novih plesnih pokreta, pečenje ukusnih poslastica, stvaranje originalne glazbe i dizajniranje nakita neke su od aktivnosti koje mačka radi. Razne mini igre i zagonetke držat će igrače na oprezu dok stavljaju svoje vještine i reflekse na test.

Japanese Rural Life Adventure

Sredinom rujna, točnije 15. rujna, u Apple Arcade stiže ugodna igra simulacije života predstavljena u prekrasnom i pažljivo izrađenom piksel art stilu. Uzgajajte, kuhajte, pecajte, sakupljajte, istražujte i doživite prekrasne promjene godišnjih doba Japana, uz japansku ruralnu životnu avanturu.

 Japanese Rural Life Adventure.jpg Izvor: Apple

Igrači također mogu uživati u tradicionalnim japanskim festivalima kao što su Hatsumōde, Ōmisoka i Tsukimi gdje se mogu upoznati i izgraditi prijateljstva sa susjednim seljanima dok žive svoju avanturu ruralnog života.

Junkworld

Nešto kasnije tijekom ovog mjeseca (22. rujna) obožavateljima obrambenih igara poput Bloons TD 6 svidjet će se Junkworld. Pun smionih avantura, opasnih terena i sumnjivih suputnika Junkworld pronalazi igrače koji zapovijedaju snalažljivim klanom Lešinara.

 Junkworld.jpg Izvor: Apple

Rasporedite tornjeve, koristite posebne jedinice i naprave i trenirajte nevjerojatne heroje da prežive nered postapokaliptičnih taktičkih bitaka. S popisom dinamičnih heroja koji su im na raspolaganju, bogatim izborom tornjeva, izborom kreativnih taktika i 80 izazovnih faza igrači će se oslanjati na svoje taktičke sposobnosti dok vode svoju frakciju do pobjede.

Cypher 007

Kraj mjeseca rezervirajte za Cypher 007, uz potpuno novo iskustvo Jamesa Bonda u kojem će igrači uroniti u moderni preokret špijunske avanturističke igre. Doživite agenta 007 kao nikada prije u jedinoj igri o Bondu dostupnoj za mobilne uređaje.

Nadahnuti sa 60 godina špijunske umjetnosti igrači će od 29. rujna 2023. proći kroz krajolik koji slavi ovaj poznati svemir špijunaže i posjetiti neke od najslikovitijih trenutaka i nevjerojatnih avantura Jamesa Bonda.

 Cypher 007.jpg Izvor: Apple

Blofeld, kriminalni mozak i šef Spectrea, ponovno je skovao plan da sabotira Bonda, svog najvećeg neprijatelja. Ovaj put je upotrijebio tehniku ispiranja mozga poznatu kao Cypher, držeći Bonda zatočenog u mentalnom zatvoru u pokušaju da ga pretvori u ultimativnog dvostrukog agenta.

U ovoj nevidljivoj akcijskoj avanturističkoj igri odozgo prema dolje igrači će pomoći agentu 007 u njegovoj dosad najizazovnijoj misiji. Skupljat će podatke, otkrivati tajne i koristiti špijunsku vještinu za prevladavanje impresivnih razina ispunjenih preprekama, protivnicima i ciljevima koji postaju sve teži kako napreduju.

Dovršite misije i srušite Blofelda i Spectrea jednom zauvijek. Igrači će se natjecati protiv drugih agenata 007 diljem svijeta putem ljestvica najboljih kako bi dokazali da su najbolji špijun svih vremena.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI