APPLE ARCADE: Intrigantne igre za iPhone, iPad, Mac | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

APPLE ARCADE: Intrigantne igre za iPhone, iPad, Mac

Autor Ivan Vukić

Uz telefone, tablete i računala igre iz Appleove kolekcije mogu se igrati i preko Apple TV usluge

 Apple Arcade.jpg Izvor: Apple

Appleova pretplatnička gaming usluga nudi zanimljive naslove, a ovo su samo neki od njih koje možete pronaći i odigrati na različitim platformama.

Hill Climb Racing

 Hill Climb Racing.jpg Izvor: Apple

Utrke na brdu omogućuju izazove mnogih jedinstvenih okruženja za penjanje na brda. Sjednite za volan ove zabavne igre vožnje koja se temelji na fizici. Igrači će se suočiti s izazovima mnogih jedinstvenih okruženja za penjanje na brda dok će dobivati bonuse od smjelih trikova za nadogradnju svog automobila i postizanje još većih udaljenosti.

Utrkujte se uzbrdo u različitim vozilima uključujući motocross motocikle, čudovišne kamione, traktore, četverocikle, turističke autobuse, trkaće automobile, ambulantna vozila, vatrogasna vozila, motorne sanjke i mnoga druga.

Iron Marines

 Iron Marines.jpg Izvor: Apple

Željezni marinci su strateška avantura u stvarnom vremenu. U znanstveno-fantastičnom okruženju napravio ju je studio koji stoji iza sage Kingdom Rush. Regrutirajte i trenirajte najveće heroje u galaksiji, vodite ih u opasne misije protiv gotovo nemogućih izgleda i oslobodite njihove moći i sposobnosti.

Prilagodite strategiju mijenjajući uloge trupa čak i u jeku borbe, od rendžera do snajperista i od bacača plamena do bacača projektila. Nebrojeni neprijatelji, adrenalin, taktike i glupi humor čekaju vas u ne tako dalekoj galaksiji.

Kingdom Two Crowns

 Kingdom Two Crowns.jpg Izvor: Apple

Kraljevstvo dvije krune je mikro strateška igra sa bočnim pomicanjem. Kingdom Two Crowns pruža minimalistički dojam umotan u prekrasnu, modernu estetiku pikselne umjetnosti. Igrat ćete ulogu monarha na njihovom konju i regrutirati vjerne podanike, gradite kraljevstva i zaštitite ih od pohlepnih stvorenja koja žele ukrasti novčiće i krunu.

Monarsi također mogu potražiti pomoć prijatelja radeći zajedno lokalno na klasičnom podijeljenom ekranu dok sjede jedan pored drugoga ili na suprotnim stranama uređaja u prilagođenoj mobilnoj značajci stolne zadruge.

Playdead’s LIMBO

 Playdead’s LIMBO.jpg Izvor: Apple

Limbo je nagrađivana puzzle platformer i indie avantura, hvaljena od kritike zbog svog zadivljujućeg dizajna slagalice i impresivnog zvuka i vizualnih prikaza. Njegovi mračni, magloviti prostori i ukleta priča ostat će s igračima dugo nakon što završe igru.

My Town Home - Family Games

 My Town Home - Family Games.jpg Izvor: Apple

Moj gradski dom i obiteljske igre je igra s kućicom za lutke koja omogućuje igračima stvaranje vlastitih obiteljskih životnih priča i sudjelovanje u zabavnim igrama uloga. Sa šest jedinstvenih soba za istraživanje igrači mogu uživati u raznim obiteljskim zabavama i aktivnostima, poput kuhanja u kuhinji ili igranja u vrtu.

Igra nudi više od 100 prilagodljivih predmeta, igre oblačenja i jedinstvene avanture u kojima igrači mogu odabrati svoj omiljeni lik i napraviti vlastita pravila igre, potičući svoju kreativnost i maštu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI