INFONOVA SAAS BSS: Ubrzat će se izlazak novih digitalnih usluga i rješenja na tržište | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

INFONOVA SAAS BSS: Ubrzat će se izlazak novih digitalnih usluga i rješenja na tržište

Autor Krunoslav Ćosić

HT je započeo digitalnu transformaciju svoga poslovnog (B2B) sustava

 Boris Drilo i Marijana Bačić (HT) te Lejla Karamujic i Andreas Gabriel (Beyond Now).jpg Izvor: Hrvatski Telekom

Odabirom sustava Infonova SaaS BSS kompanije Beyond Now Hrvatski Telekom će omogućiti još brži izlazak novih, vrhunskih digitalnih usluga za poslovne korisnike na tržište, bolje korisničko iskustvo te daljnju digitalizaciju procesa.

Infonova SaaS BSS je rješenje u oblaku za CSP-ove koji žele uhvatiti nove prilike za digitalne usluge ili modernizirati svoje BSS/OSS okruženje i brzo povećati prihode. Sustav za poslovnu podršku isporučuje se kao SaaS te pomaže CSP-ovima smanjiti troškove, povećati automatizaciju, ubrzati izlazak na tržište i smanjiti veliko radno opterećenje i opterećenje održavanja. Osigurava potpunu vidljivost, uvid i kontrolu.

Infonova SaaS BSS izgrađen je na sigurnoj izvornoj tehnologiji u oblaku s otvorenim API-jima i kontejnerskom arhitekturom mikro-usluga i podržava sve linije poslovanja – potrošače, mala i srednja poduzeća, poduzeća, veleprodaju, a sve na jednom BSS-u.

 Infonova SaaS BSS.jpg Izvor: Beyond Now

Irski pružatelj digitalnih platformi Beyond Now omogućit će Hrvatskom Telekomu digitalnu transformaciju svoga poslovnog (B2B) sustava kako bi podigao kvalitetu usluga i korisničkog iskustva na novu razinu te postavio novi standard na tržištu.

Korištenjem poslovnog sustava Infonova SaaS BSS tvrtke Beyond Now ubrzat će se izlazak novih digitalnih usluga i rješenja na tržište, poslovnim korisnicima omogućit će se nova, modernija online trgovina i portal za administraciju fiksnih, mobilnih i digitalnih rješenja i usluga.

Smanjit će se operativni troškovi poslovanja i povećati operativna učinkovitost zahvaljujući digitalizaciji i automatizaciji procesa. Implementacija novog poslovnog sustava, koja je podijeljena u tri faze, podržat će viziju HT-a da kontinuirano unaprjeđuje korisničko iskustvo te osnaži svoju poziciju pouzdanog partnera koji omogućuje digitalnu transformaciju hrvatskog gospodarstva.

 Infonova SaaS BSS (2).jpg Izvor: Beyond Now

Hrvatski Telekom po prvi put implementira i integrira složeno SaaS rješenje u svoje IT okruženje i procese. „Očekujemo da ćemo ovim pristupom značajno poboljšati svoje vrijeme izlaska na tržište i omogućiti našoj organizaciji snažan alat za daljnji razvoj i rast našeg portfelja na tržištu”, naglasio je Boris Drilo, član Uprave i glavni direktor za tehniku i informacijske tehnologije.

Beyond Now rješenja za pozadinske sustave (Infonova SaaS BSS), rješenja za kreiranje novih ponuda (Infonova digitalna poslovna platforma) te web trgovina za poslovne korisnike omogućuju organizacijama brži rast, daljnju automatizaciju te veću učinkovitost.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI