ANDROID NAJAVLJUJE NOVE ZNAČAJKE: Bolja zaštita telefona, više zabave, brže do informacija | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ANDROID NAJAVLJUJE NOVE ZNAČAJKE: Bolja zaštita telefona, više zabave, brže do informacija

Autor Ivan Vukić

Pametni telefoni uskoro će imati bolju povezivost i omogućiti nove vještine

 Android pametni telefoni.jpg Izvor: Google

Prije nekoliko tjedana su na konferenciji Google I/O najavljene značajke koje Android uređaje mogu učiniti korisnijim, sigurnijim i izražajnijim. Stići će na vaše pametne telefone tijekom ove godine unutar redovitih ažuriranja.

7 novih ažuriranja i značajki za telefone, tablete i pametne satove:

Nove vještine čitanja

Čitatelji će na tisućama dječjih e-knjiga, označenih značkom "Vježbajte" u Google Play knjigama (Google Play Books), moći poboljšati svoj vokabular i vještine razumijevanja koristeći svoj Android telefon ili tablet. Možete čuti izgovor nepoznatih riječi, vježbati krivo izgovorene riječi i primati povratne informacije u stvarnom vremenu.

 Citanje na tabletu.jpg Izvor: Google

Brže do podataka

Stigla su tri nova Android widgeta tako da možete nastaviti prilagođavati početni zaslon svog telefona ili tableta s više korisnih prečaca. Brzo pronađite prilagođene prijedloge za filmove i TV emisije s Google TV-om, pratite odabrane dionice s Google Financeom i uživajte u naslovima koje svakodnevno bira Google News.

Slušajte svoje favorite sa svog pametnog sata

Pritisnite play direktno sa svog zapešća i dopustite Spotifyevom DJ-u da isporuči personaliziranu postavu glazbe, emitira epizode iz vaših omiljenih podcasta - sve s novim pločicama i prečacima za brojčanike sa Spotifyja za Wear OS.

Dodirnite svoj sat i preskočite red

Putnici u Washingtonu i području zaljeva San Francisco sada mogu koristiti svoj Wear OS pametni sat za dodir i vožnju sa svojim SmarTrip i Clipper karticama putem Google novčanika.

Sve je na zapešću

Na Google Keepu za Wear OS sada možete dodati pločicu za brzi pristup odabranoj bilješci ili popisu obaveza na vašem satu. Jednostavno prijeđite prstom kroz svoje pločice i pronađite svoju prikvačenu bilješku (poput popisa za kupovinu) da biste bili u tijeku.

Dodajte malo zabave svojim porukama

Emoji Kitchen omogućuje vam da svoje omiljene emojije prepravite u naljepnice koje možete slati kao poruke putem Gboarda. Sada možete slati nove kombinacije emotikona s vodenom tematikom koje će vam pomoći da se rashladite ovog ljeta.

Provjerite nalazi li se vaša Gmail adresa na dark webu

Izvješće Dark web sada je dostupno za većinu Google računa u SAD-u za korištenje na web-mjestu i u aplikaciji Google One. Možete pokrenuti skeniranje i tako provjeriti je li vaša Gmail adresa bila izložena na mračnom (dark) webu i dobiti upute o radnjama koje možete poduzeti da se zaštitite na mreži. Članovi usluge Google One u SAD-u mogu skenirati dodatne osobne podatke, kao što je broj socijalnog osiguranja. Pristup će se proširiti na više od 20 zemalja u nadolazećim mjesecima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI