OPCIJA KOJU OBOŽAVAJU VLASNICI IPHONEA: Od sada je dostupna i za Android | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OPCIJA KOJU OBOŽAVAJU VLASNICI IPHONEA: Od sada je dostupna i za Android

Autor Smartlife

Nearby Share omogućuje nikad lakši prijenos slika, videa i datoteka između telefona i računala

 Nearby Share (1).jpg Izvor: Android.com

Od sada je ta opcija prebacivanja dostupna svima. S globalnim lansiranjem Nearby Share alata za Windows Google je upravo omogućio svima da prenose datoteke jednostavno kao da koriste iPhone i MacBook.

Ako koristite Android telefon i željno ste iščekivali nešto poput Appleove popularne značajke AirDrop na vašem računalu sa sustavom Windows čekanju je kraj - stigao je Nearby Share za Windows. Iako korisnici u SAD-u i nekoliko drugih zemalja imaju priliku koristiti Nearby Share na svojim računalima od prošlog mjeseca, Google je sada proširio dostupnost novog alata na gotovo cijeli svijet.

Google je bez puno pompe omogućio cijelom svijetu instaliranje ovog alata za jednostavan prijenos datoteka između računala i telefona, a Sjeverna Koreja, Kuba, Sirija i Iran su jedine zemlje koje su izostavljene s popisa.

 Nearby Share (3).jpg Izvor: Android.com

 Nearby Share (4).jpg Izvor: Android.com

Bilo da želite prenositi slike, video ili druge datoteke između Android i Windows uređaja Nearby Share će vam uvelike olakšati posao – potpuno bežično, poput Apple AirDrop funkcije, i bez potrebe za korištenjem cloud rješenja kao što je Google Drive.

Sve dok vaše Windows računalo ne radi na ARM procesoru i sve dok imate Windows 10 ili noviji operativni sustav možete preuzeti i instalirati Nearby Share za Windows sa službene web stranice. Google preporučuje da se uređaji ne drže udaljeni više od 5 metara.

Kroz samo tri koraka

Najprije preuzmite aplikaciju Nearby Share i instalirajte ju na svoje Windows računalo. Prijavite se na svoj Google račun i postavite postavke vidljivosti uređaja kako biste odabrali tko može dijeliti s vama. I nakon toga šaljite i primajte sadržaj bez napora preko svog Android uređaja i Windows računala.

 Nearby Share (2).jpg Izvor: Android.com

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI