JEDNOSTAVNO DIJELITE DATOTEKE: Između Android uređaja i Windows računala | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

JEDNOSTAVNO DIJELITE DATOTEKE: Između Android uređaja i Windows računala

Samo preuzmite i instalirajte aplikaciju Nearby Share Beta na svoje računalo

 Prijenosno i laptop racunalo djevojka.jpg Izvor: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

U 2020. Google je pokrenuo Nearby Share (Dijeljenje u blizini) kao brz i jednostavan način dijeljenja datoteka na vlastitim uređajima i s prijateljima koji su u blizini. Dostupna na gotovo 3 milijarde aktivnih Android uređaja Nearby Share omogućuje brzo slanje i primanje sadržaja preko Android telefona, tableta i Chromebooka.

Značajku je Google unaprijedio, za sada kao beza verziju. Aplikacija Nearby Share Beta za Windows pomaže dijeliti datoteke između Android uređaja i Windows računala tako da još više vaših uređaja može bolje raditi zajedno.

Kako koristiti dijeljenje u blizini s Windows računalom?

Nearby Share Beta za Windows jednostavno je za postaviti. Samo preuzmite i instalirajte aplikaciju Nearby Share Beta na svoje računalo. Zatim ćete moći slati datoteke na obližnje Android uređaje ili slati datoteke na svoje računalo na temelju postavki vidljivosti vašeg uređaja.

 Nearby Share Beta.jpg Izvor: Google

Nearby Share Beta radi s vašim Windows računalom bez obzira je li aplikacija otvorena na radnoj površini ili radi u pozadini. Slanje fotografije, videa ili dokumenta s vašeg računala na obližnji Android uređaj jednostavno je poput povlačenja i ispuštanja u aplikaciju ili odabirom "Pošalji s dijeljenjem u blizini" (Send with Nearby Share) u izborniku desnom tipkom miša. Samo odaberite s kojim Android uređajima želite dijeliti datoteke s popisa koji će se pojaviti.

Slanje datoteka na vlastite uređaje još je brže. Sve dok su oba uređaja prijavljena na vaš Google račun prijenosi datoteka automatski se prihvaćaju — čak i ako vam je zaslon isključen.

 Windows Self Share Nearby Share Beta.gif Izvor: Google

Za dijeljenje s Android uređaja na računalo samo provjerite radi li aplikacija Nearby Share Beta na računalu. Zatim na sadržaju koji želite poslati jednostavno odaberite Dijeli.

U beta načinu rada, što znači da značajka još nije u potpunosti dovršena ali je funkcionalna, Nearby Share za Windows računala podržava dijeljenje sadržaja s Android pametnim telefonima i tabletima. Google najavljuje da će proširiti službenu podršku za dijeljenje sadržaja s drugim uređajima iz Google ekosustava.

Bilo da se radi o dijeljenju fotografije, veze ili dokumenta postoji mnogo načina na koje vam dijeljenje u blizini može pomoći tijekom dana.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI