U NOVOM FILMU TRANSFORMERS: Porsche igra jednu od glavnih uloga | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

U NOVOM FILMU TRANSFORMERS: Porsche igra jednu od glavnih uloga

Autor Krunoslav Ćosić

Film u kina dolazi tijekom lipnja, a jedan od likova je forma Porscheovog automobila

 Transformers Rise of the Beasts (3).jpg Izvor: Porsche

U novom filmu Transformers: Uspon zvijeri (Transformers: Rise of the Beasts) dostupnom u kinima Autobot “Mirage” uzima legendarni Porsche 911 Carrera RS 3.8 kao svoju formu automobila.

Transformers: Uspon zvijeri odvest će publiku u avanturu putovanja 90-ih s Autobotima i predstaviti potpuno novu frakciju Transformersa – Maximale – kojima će se pridružiti njih kao saveznike u postojećoj bitci za Zemlju.

Akcija se vraća u filmski spektakl koji je zarobio gledatelje filmova diljem svijeta. Autobot “Mirage” uzima legendarni Porsche 911 Carrera RS 3.8 (964) kao svoju formu automobila, pridružujući se snagama Transformersa u bitci. "Mirage" se bori za sile dobra zajedno s Optimusom Primeom.

 Porsche 911 Carrera RS 3.8 (965).jpg Izvor: Porsche

Da je Porsche 911 Carrera RS 3.8 savršen automobil ne samo zato što se film odvija 1994. već i zbog karakternih osobina ‘Miragea’ smatra Oliver Hoffmann, voditelj marketinških komunikacija u Porsche AG. "On je čvrst lik s dobrim srcem i malo buntovničke crte s vremena na vrijeme."

Porsche je dosad napravio samo 55 jedinica Carrere RS 3.8, što je čini iznimno rijetkim povijesnim automobilom. Kako bi se izbjegao rizik od oštećenja, za snimanje nije korišten originalni model. Umjesto toga, napravljeno je pet automobila koji izvana izgledaju točno kao 964, ali koji zapravo nisu originalni modeli Porsche 911 Carrera RS 3.8.

 Porsche 911 Carrera RS 3.8 (964).jpg Izvor: Porsche

Ipak, za stvaranje autentičnog zvuka motora za Mirage korišten je pravi 911 RS 3.8 kako bi film bio što točniji. Svaki od automobila ima određenu funkciju. Jedan je automobil, na primjer, preinačen da vozi unatrag većim brzinama; drugi je bio posebno pripremljen za kaskaderske sekvence, a još jedan je bio kontroliran izvan vozačeve kabine za scene koje se fokusiraju na umjetnika unutra.

Film Transformers: Uspon zvijeri u režiji Stevena Caplea Jr., s Anthonyjem Ramosom i Dominiqueom Fishbackom u glavnim ulogama, stiže u kina u lipnju 2023.

 Transformers Rise of the Beasts (2).jpg Izvor: Porsche

 Transformers Rise of the Beasts (1).jpg Izvor: Porsche

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI