SAMSUNG GAMING HUB: Izbor od nekoliko tisuća video igara | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAMSUNG GAMING HUB: Izbor od nekoliko tisuća video igara

Autor Krunoslav Ćosić

S dostupnošću Antstream Arcade i Blacknut bit će dostupno gotovo 3000 igara

 Samsung Gaming Hub (3).jpg Izvor: Samsung

Vlasnici Samsung Smart TV-a i Smart Monitora imaju pristup do gotovo 3000 igrica jer su Antstream Arcade i Blacknut dodani u postavu Samsung Gaming Huba.

Igrači svih uzrasta do sadržaja i aplikacija za streaming igara partnera Xbox, NVIDIA GeForce NOW, Amazon Luna i Utomik mogu vrlo lako doći. Od sada je više od 1400 igara s arkadnim klasicima Antstream Arcadea i 500 premium obiteljskih naslova i ekskluzivnih igara dostupno s Blacknuta.

Samsung Gaming Hub igračima nudi više načina kako bi pristupili naslovima koje vole i otkriju nove za igranje, uz uslugu streaminga, bez potrebe za igraćom konzolom. Za pristup do Antstream Arcade i Blacknuta treba samo uzeti daljinski upravljač Samsung TV-a i uživati u izvrsnim igrama kao što su 'Pac-Man' i 'Tko želi biti milijunaš?'.

Za pristup tisućama igara svjetske klase različitih žanrova dovoljno je upariti svoj Bluetooth kontroler. Uz više igrica i više načina igranja nikad nije bilo bolje vrijeme za igranje igrica na Samsung Gaming Hubu.

 Samsung Gaming Hub (1).jpg Izvor: Samsung

Antstream Arcade najveća je svjetska usluga retro igranja u oblaku koja igračima omogućuje pristup do 1400 klasičnih igara i 500 mini-izazova. Igrajte klasične arkadne igre poput "Galaga," "Dig Dug" i "Double Dragon" putem vašeg Samsung Smart TV-a ili monitora putem Samsung Gaming Huba.

Antstream Arcade trenutno nudi 12 mjeseci pristupa platformi za 12 €, uz značajan popust za igranje igara iz opsežnog kataloga retro igara.

Povodom proslave lansiranja Antstream će organizirati Samsungov globalni turnir na klasičnom platformerskom spin masteru za priliku osvojiti doživotnu pretplatu na Antstream i sudjelovanje u izvlačenju nagrada za osvajanje jedne od tri godišnje pretplate. Svatko se može prijaviti na turnir na antstream.com.

Blacknut je mrežna usluga za streaming videoigara koja nudi trenutni pristup stotinama igara. Uz mjesečnu pretplatu igrači mogu birati između više od 500 vrhunskih igara za cijelu obitelj, pet istovremeno dostupnih profila igrača i biblioteke igara dostupnih na različitim zaslonima.

Prenesite svoje omiljene igre na Samsung Gaming Hub. Konzola nije potrebna.
Izvor: Youtube

Opremljen opcijskim roditeljskim nadzorom Blacknut katalog igara također nudi širok raspon opcija za mlađe korisnike. Zaseban profil zaštićen PIN-om omogućuje mlađim igračima uživanje u opcijama kao što su sjajne avanture Outright Gamesa temeljene na omiljenijim dječjim TV emisijama uključujući "PAW Patrol"2 i seriju "Gigantosaurus".

Isključivo za korisnike Samsunga, zahvaljujući uključivanju u Samsung Gaming Hub, Blacknut će novim korisnicima ponuditi 15-dnevnu besplatnu probnu verziju za istraživanje kataloga i igranje bilo koje od njegovih 500+ premium videoigara na odabranim Samsung TV-ima iz 2022. i 2023. godine.

Samsung Gaming Hub vraća se na Summer Game Fest u Los Angelesu sljedeći tjedan s više igara, više zaslona i više načina za preuzimanje i igranje nego ikad prije – dajući igračima više izbora u načinu na koji žele igrati. Antstream Arcade i Blacknut bit će predstavljeni na štandu Samsung Gaming Huba, uz Samsung Gaming Hub partnere za streaming igara Xbox, NVIDIA GeForce Now, Amazon Luna i Utomik.

 Samsung Gaming Hub (4).jpg Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI