ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Vruća tema na tržištu NFT-a su meme | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Vruća tema na tržištu NFT-a su meme

Autor Ivan Vukić

Prodaja NFT umjetničkih djela i sportskih isječaka već je neko vrijeme hit, ali...

 Non-fungible tokens nft (1) Izvor: Tiny Ivan / Alamy / Alamy / Profimedia

Non-fungible tokens odnosno nezamjenljivi tokeni (NFT) vjerojatno su trenutno najzanimljiviji kripto trend. Istina, u ovom je trenutku zanimljiva i vrijednost bitcoina koji je dosegnuo 66.000 dolara, što je najviša cijena u povijesti ove kriptovalute.

Imovina NFT blockchaina temelji se na pjesmama, slikama i videozapisima kojima su dodijeljene jedinstvene, nerazmjenjive ili ponovljive blockchain adrese. Ove se adrese mogu kupiti, prodati ili zamijeniti.

Koji su najpopularniji NTF popularnih internetskih memea detaljnije ćemo objaviti sutra na Smartlife.hr. Do tada saznajte što od novosti (i ima li ih uopće) donosi novi Android 12 koji je Google predstavio. Predstavljena su i dva nova pametna telefona Pixel 6 i Pixel 6 Pro, a kod njih je najzanimljiviji njihov čip. Do ljepote možete i bez odlaska kozmetičaru, uz visokofrekventni uređaj.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI