CHATGPT PLUS: Uz plaćanje u Bing tražilici | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

CHATGPT PLUS: Uz plaćanje u Bing tražilici

Autor Davor Dakić

OpenAI omogućuje vrhunsku uslugu u Bing tražilici

 ChatGPT (2).jpg Izvor: Shutterstock

OpenAI je izabrao Microsoft Bing kao zadanu (defaultnu) tražilicu za svoju premium uslugu ChatGPT Plus, produbljujući veze s tvrtkom koja je postala ključni investitor u posljednje četiri godine.

Yusuf Mehdi, voditelj marketinga potrošača u Microsoftu, objasnio je na blogu da će najnovija suradnja ubrzati isporuku rezultata pretraživanja i poboljšati njihovo porijeklo. “Sada se ChatGPT odgovori mogu temeljiti na podacima pretraživanja i weba te uključuju citate kako biste mogli saznati više”.

 ChatGPT.jpg Izvor: Shutterstock

Iako je u početku opcija otvorena za korisnike ChatGPT-a koji plaćaju, OpenAI planira proširiti pristup onima koji koriste besplatnu verziju putem dodatka. Mehdi je rekao da programeri mogu dostaviti dodatke za poslovne i potrošačke usluge, uključujući različite Microsoftove "copilot" ponude, uz njegovu tražilicu i ChatGPT.

Microsoft je u veljači postavio nadograđenu verziju ChatGPT-a na svojoj tražilici Bing. Time se konkurencija u području umjetne inteligencije sve više zaoštrava.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI