DYNAMICS MINDS: Sjajno mjesto za saznati nešto novo | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DYNAMICS MINDS: Sjajno mjesto za saznati nešto novo

Autor Krunoslav Ćosić

Sadržaji posvećeni razvoju karijere, strategiji partnerstva i promoviranju raznolikosti zaposlenika

 Dynamics Minds (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Više od 600 sudionika iz cijelog svijeta okupilo se u Portorožu na prvom izdanju konferencije Dynamics Minds, održane od 22. do 24. svibnja 2023. godine.

Konferencija je povezala međunarodnu zajednicu stručnjaka i korisnika Microsoft Dynamics i Power Platform rješenja. U posljednje tri godine, ovo je prva konferencija koja je u regiji okupila globalno najkvalitetnije i najstručnije predavače i Dynamics zajednicu te postala pravi „Dynamics Community get-together“.

Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations, Business Central, Customer Care, Power Platform i drugi poslovni sadržaji posvećeni razvoju karijere, strategija partnerstva i promoviranje raznolikosti zaposlenika bile su teme konferencije.

 Dynamics Minds Conference (3).jpg Izvor: MATIC KREMZAR PHOTO/MATIC KREMZAR PHOTO

Sudionici su mogli poslušati više od 130 predavača iz Microsofta i partnerskih tvrtki, među kojima je više od 40 nositelja titule Microsoft Most Valuable Professional (MVP), koji su među najutjecajnijim i najuglednijim stručnjacima za Dynamics i Power Platform rješenja.

Aleksandar Totović, Microsoft Dynamics Program Manager, komentirao je značaj ovakvih konferencija te istaknuo da predstavljaju sjajna mjesta da se sazna nešto novo, kao i za networking, razmjenjivanje iskustva, što je najvažnija stvar među ljudima koji se bave istim ili sličnim poslovima te prilika za ostvarivanje poslovne suradnje.

„Dugo nismo imali događaj na kojem se sudionici mogu podružiti i razmijeniti znanje i vidjeti što je novo“, rekao je Tomislav Bronzin, Microsoft Regional Director i MVP for Office Apps & Services, osnivač i CEO tvrtke CITUS.

„Naše je predavanje za biznis aplikacije bilo dosta neobično. Govorili smo o proširenom sustavu mix realityja te kako sa Power platformom kreirati takve aplikacije u 30 minuta. Neposredni povod za to je bio to što su naši developeri mjesecima razvijali slične aplikacije, a mi smo iz šale htjeli pokazati kako se prototip može napraviti puno brže. I u tome smo uspjeli!“

 Tomislav Bronzin, CITUS.jpg
Tomislav Bronzin, CITUS
Izvor: LinkedIn

Konferencija je okupila i niz predavača iz Sjeverne Amerike, među kojima je bila i Dona Sakar, direktorica za tehnologiju na području pristupačnosti (accessibility) u Microsoftu.

„Dynamics Minds je konferencija na kojoj sam čula sadržaj koji nisam čula na drugim mjestima. Bila sam na više od 200 konferencija i često slušala isti sadržaj iznova i iznova. Ovdje je bilo drugačije - osjećala sam da su organizatori fantastično odabrali nove govornike i poticali ih da se uhvate u koštac s najmodernijim, ažurnim i relevantnim temama i da stvore sadržaj koji nikad prije nije bio prezentiran. Cijeli sam dan slušala stvari koje dosad nisam znala, a radim u Microsoftu!”, iskrena je Dona Sakar.

Dona Sakar se tijekom svog predavanja na Dynamics Mindsu posebno fokusirala na priču o tome kako svi AI proizvodi koji se trenutno razvijaju moraju biti temeljito razmotreni iz perspektive odgovornosti i inkluzivnosti, jer su to izuzetno moćni alati, ali s velikom moći dolazi i velika odgovornost.

U panel-raspravi fokus je bio usmjeren na važnost mentorstva u Microsoft kanalu. „Ova konferencija je održana na prekrasnom mjesto i to je definitivno velika prednost, sve sesije koje sam imao sreće posjetiti su bile fenomenalne. Zatim su tu govornici, sam događaj i najneobičniji ključni govori (key notes) kojima sam prisustvovao. Govornici, bilo da su tehnički, funkcionalni, prodajno orijentirani ili vođstveni bili su sjajni, a kada je u pitanju sponzorstvo, ovo je jedan od najboljih štandova koje sam ikad imao kao sponzor. Bilo je toliko aktivnosti na našem štandu, te ne samo da ćemo se vratiti iduće godine, nego ćemo ponovo biti sponzor i nastaviti podržavati ovaj događaj godinama koje dolaze!“ komentirao je Matthew Batterbee.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI