Instagram bi mogao postati konkurencija Twitteru | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Instagram bi mogao postati konkurencija Twitteru

Autor Igor Martić

Meta Platforms posuđuje značajke s drugih platformi

 Instagram Twitter Facebook.jpg Izvor: Pixabay

Bloomberg je izvijestio da je Meta Platforms započela s probnom verzijom Instagrama koja će se direktno natjecati s tekstualnim platformama društvenih medija uključujući Twitter.

Izdavačka novinska kuća je izjavila da bi Meta Platforms mogla biti spremna za pokretanje usluge sljedećeg mjeseca, prenosi Mobile World Live, pozivajući se na pojedinosti koje je dao nastavnik marketinga društvenih medija na američkom koledžu.

Bloomberg je napisao da će računi na novoj platformi biti odvojeni od trenutnih Instagram profila, iako će moći pristupiti postojećim vezama.

 Instagram Twitter Facebook (2).jpg Izvor: Pixabay

Meta Platforms navodno također uključuje kompatibilnost s platformama konkurentima Twitteru, uključujući Mastodon, omogućujući njihovim korisnicima interakciju s javnim računima na najnovijem proizvodu.

Izvor je za Bloomberg rekao da Meta Platforms posuđuje značajke s drugih platformi i konsolidirajući usluge. Odlazeći izvršni direktor Twittera Elon Musk prošlog je mjeseca navodno napredovao u stvaranju takozvane super-aplikacije, konsolidirajući poslovanje u novu matičnu kompaniju X Corp.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI