TELEKOM OPERATORI POMAŽU: Za poplavom ugrožena područja | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TELEKOM OPERATORI POMAŽU: Za poplavom ugrožena područja

Autor Krunoslav Ćosić

A1 Hrvatska i Hrvatski Telekom pomažu korisnicima fiksnih i mobilnih usluga

 A1 Hrvatska.jpg Izvor: A1 Hrvatska

Svojim privatnim i poslovnim korisnicima na poplavljenim područjima općina Obrovac, Gračac, Hrvatska Kostajnica, Dvor i drugim zahvaćenim područjima A1 Hrvatska će na zahtjev korisnika fiksnih usluga omogućiti privremeno mirovanje linija bez naknade i besplatnu zamjenu opreme ako je stradala u poplavi.

Na taj način A1 Hrvatska u ovim teškim trenucima želi pomoći svojim korisnicima koji se suočavaju s poplavama i posljedicama koje one nose. I korisnicima mobilnih usluga A1 i Tomato, bilo na bonove ili pretplatu, pripremili su nekoliko opcija pomoći bez naknade.

Omogućit će im dodatne minute ili internetski promet, ovisno o njihovim potrebama. kako biste ostvarili pomoć i benfite javite se u Službu za korisnike ili bilo koje A1 prodajno mjesto. Iz A1 Hrvatska ističu i da će na zahtjev korisnika provesti umanjenje računa fiksnih linija za svibanj na adresama na kojima je ustanovljen prekid ili značajna degradacija fiksne usluge uslijed poplave.

Na poplavom pogođenim područjima općina općina Gračac, Čačinci, Obrovac i Kostajnica i korisnici Hrvatskog Telekoma mogu očekivati pomoć koja će im sigurno itekako dobro doći. Otpisat će račun za svibanj svim privatnim korisnicima s prekinutom fiksnom uslugom. Uz to, Hrvatski Telekom od 18. svibnja 2023. pretplatnicima omogućuje 7 dana neograničenog interneta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI