ESIMPA: Svaki mjesec tri dana neograničenog interneta | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ESIMPA: Svaki mjesec tri dana neograničenog interneta

Autor Krunoslav Ćosić

Nešto što nitko nije napravio u Hrvatskoj - bez naplate nakon isteka opcije

 Pametni telefon djevojka (2) Izvor: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

Korisnici HT-ove prepaid usluge Simpa imaju potpunu kontrolu svojih troškova. Nova eSimpa ponuda prilagođena je potrebama i preferencijama korisnika bonova, i to u obje za njih ključne kategorije – većoj količini podatkovnog prometa i sprječavanju nastanka ikakvih dodatnih troškova, budući da se naplata potrošnje automatski zaustavlja u trenutku kada istekne opcija ili kada se potroši sav promet iz opcije.

Zaboravi li korisnik kupiti opciju, a trenutna mu se deaktivira iz razloga što, primjerice, nema dovoljan iznos na računu za aktivaciju nove opcije, korištenje podatkovnog prometa bit će privremeno stopirano kako ne bi nastali dodatni troškovi jer se podatkovni promet počeo koristiti po osnovnoj tarifi. Pritom će korisnici o ovoj dodatnoj zaštitnoj korisničkoj mjeri biti obavješteni odmah čim se ona provede.

 HT_eSimpa_2.jpg Izvor: Hrvatski Telekom

Nove eSimpa opcije također korisnicima donose i tri dana neograničenog interneta svakog mjeseca tijekom idućih 12 mjeseci, koje mogu iskoristiti kada god to požele. Svi koji postanu eSimpa korisnici i aktiviraju eSimpa opcije do 30. lipnja ostvarit će ovu pogodnost bez ikakvog dodatnog troška. Aktivacija tri dana neograničenog interneta izvan promotivnog perioda iznosi 3,49 EUR.

Nova opcija eSimpa XS dolazi s uključenih 2000 minuta i SMS-ova te 5 GB internetskog prometa za 9,99 EUR. Opcija nudi pogodnosti kao i druge eSimpa opcije, što znači da nema dodatne naplate podatkovnog prometa nakon što se potroše gigabajti koje opcija uključuje ili kada opcija istekne, a sve što korisnik ne potroši prebacuje se u sljedeći mjesec. Nakon isteka opcije ili potrošnje podatkovnog prometa, korisnici dobivaju podsjetnik za aktivaciju nove mjesečne eSimpa opcije.

Kako bi korisnici ipak mogli biti online nakon što potroše sav promet ili im opcija istekne te odraditi sve što su započeli na raspolaganju im je SOS opcija koja im donosi 2 GB prometa te je dostupna za potrošnju tijekom sljedeća 24sata, po cijeni od 0,13 EUR čime je najbolje iskustvo surfanja i dalje dostupno po najpovoljnijim uvjetima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI