DATACLOUD GLOBAL CONGRESS 2023: Revolucionarni alati za virtualnu stvarnost | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DATACLOUD GLOBAL CONGRESS 2023: Revolucionarni alati za virtualnu stvarnost

Autor Krunoslav Ćosić

U kongresnom centru Grimaldi Forum u Monaku Vertiv predstavlja najnovije inovacije

 Datacloud Global Congress 2023 (1).jpg Izvor: Youtube

Od 25. do 27. travnja 2023. održava se vodeće okupljanje viših voditelja poslovanja u području ICT tehnologija, a Vertiv će na svom punktu predstaviti napredak u rješenjima za napajanje, hlađenje i IT infrastrukturu za podatkovne centre.

Istovremeno, posjetitelji će na Datacloud Global Congress 2023 imati priliku sa stručnjacima raspravljati o različitim izazovima te iz prve ruke upoznati inovativnu tehnologiju tvrtke.

 Datacloud Global Congress 2023 (3).jpg Izvor: Youtube

Na punktu tvrtke Vertiv posjetitelji će moći sudjelovati u obilascima rješenja za podatkovne centre koristeći virtualnu stvarnost te će imati priliku sudjelovati u natjecanju i osvojiti Meta Quest 2 VR naočale.

Vertiv će ponuditi isprobavanje nove Vertiv XR aplikacije, što je prvi takav alat svoje vrste za prostore podatkovnih centara koji omogućava operaterima, IT menadžerima te channel partnerima da vizualiziraju proizvode tvrtke Vertiv na samoj lokaciji primjene s obzirom na prostor kojeg zauzimaju u bilo kojem pogonu.

Otkrijte Vertiv na Datacloud Global Congressu 2022
Izvor: Youtube

Virtualna prezentacija pomaže voditeljima poslovanja planirati prostor te pružiti podršku i nakon same instalacije, s ciljem boljeg razumijevanja kako infrastruktura podržava operacije računalstva te koliko prostora zauzima.

Glavni panel se bavi problemima koji će predstavljati izazove rastu tržišta u sljedećih 3 do 5 godina. Dotaknut će se tematike kako se nositi s izazovima rastuće potražnje u okviru lanca opskrbe i inflacije, kako upravljamo vlastitom bazom troškova protiv ekonomskih prepreka te je li održivost važna ako se ne postižu ciljevi vezani uz prihode.

 Vertiv team - Datacloud Global Congress 2022.jpg Izvor: Vertiv

 Datacloud Global Congress 2023 (2).jpg Izvor: Youtube

 Vertiv booth - Datacloud Global Congress 2022.jpg Izvor: Vertiv

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI