VERTIV: Litij-ionsko neprekidno napajanje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VERTIV: Litij-ionsko neprekidno napajanje

Autor Krunoslav Ćosić

Vertiv Liebert GXT5 Lithium-Ion je neprekidni sustav napajanja (UPS)

 Vertiv Liebert GXT5 (1).jpg Izvor: Vertiv

Dizajniran za serverske ormare ili samostalne instalacije Vertiv Liebert GXT5 Lithium-Ion je dostupan u kapacitetima od 1000VA, 1500VA, 2000VA i 3000VA. On-line UPS s litij-ionskim baterijama iskorištava veću gustoću litij-iona za dulje vrijeme rada baterije na istoj razini prostora poput tipične olovne kiselinske (VRLA) baterije regulirane ventilom.

Liebert GXT5 Lithium-Ion također podržava skalabilno vrijeme s mogućnošću dodavanja do osam 1U litij-ionskih vanjskih baterijskih kabineta u svakom UPS-u. Litij-ionske baterije obično traju 8 do 10 godina, što je ujedno i otprilike životni vijek samog UPS-a, u usporedbi s oko 3-4 godine za VRLA baterije.

 Vertiv Liebert GXT5 (4).jpg Izvor: Vertiv

To potencijalno eliminira skupocjeno i nepraktično mijenjanje baterija kao i njihovo održavanje. Litij-ionske baterije također su znatno lakše od VRLA baterija te djeluju efikasnije na visokim temperaturama, štedeći na troškovima i energiji koje je potrebno za hlađenje serverskog ormara.

Navedene inherentne prednosti pružaju kupcima Liebert GTX5 Lithium-Iona niži ukupni trošak vlasništva (TCO) za do 50% u usporedbi sa sličnim UPS-som koji koristi VRLA baterije tijekom njegovog tipičnog vijeka trajanja.

Štoviše, Liebert GTX5 Lithium-ion donosi i visok faktor snage (0.9-1.0) te učinkovitost do 95% u online načinu rada i do 98% u aktivnom ECO načinu rada, omogućujući daljnje uštede energije i troškova.

 Vertiv Liebert GXT5 (2).jpg Izvor: Vertiv

Liebert GXT5 Lithium-Ion UPS idealan je za primjenu u bankarstvu, zdravstvu, financijskim servisima, obrazovanju, energetiku, državnim institucijama te prijevoznoj industriji koja koristi mikro podatkovne centre, distribuirane IT mreže te podatkovne centre edge računalstva.

 Vertiv Liebert GXT5 (3).jpg Izvor: Vertiv

„Kako se edge računalstvo, IoT te 5G tehnologije nastavljaju razvijati, pri čemu postaju novi temelji procesa digitalizacije, distributeri i preprodavači traže učinkovita rješenja za zaštitu malih i mikro IT lokacija od nestanka električne energije. Ovi dodaci našem IT channel portfelju donose brojne prednosti za podršku rastu edge lokacija mreže, što organizacijama omogućuje iskorištavanje najnovije tehnologije kojom će ubrzati svoj put digitalne transformacije“, izjavila je Birgit Jackson, direktorica integriranih IT rješenja te rješenja za serverske ormare za Vertiv u EMEA regiji.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI