TRAŽE SVOJ DOM: Samsung pomaže u zbrinjavanju životinja | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TRAŽE SVOJ DOM: Samsung pomaže u zbrinjavanju životinja

Autor Krunoslav Ćosić

Nova kampanja je posvećena kućnim ljubimcima

 Samsung životinje.jpg Izvor: Samsung

Zbog sve većeg broja napuštenih životinja koje čekaju na udomljavanje, a njihov broj raste iz dana u dan, Samsung Electronics je pokrenuo kampanju naziva „Vidi više od boje“ u suradnji s nekoliko hrvatskih Udruga za zaštitu životinja kako bi pomogli u zbrinjavanju životinja koje traže stalni dom.

Zajedno s udrugama „S-Pas by Gloria“ i „Šapica“ iz Zagreba i udrugom „Pobjede“ iz Osijeka Samsung pomaže napuštenim životinjama. Platforma istoimenog naziva glavno je mjesto na kojem posjetitelji mogu pogledati fotografije svih pasa koji su u potrazi za novim vlasnikom i stalnim domom.

Snimanje kampanje bilo je vrlo emotivno jer svaki napušteni pas sa sobom nosi svoju priču. Upravo su te emocije uhvaćene uz pomoć vrhunske kamere Galaxy S23 Ultra pametnog telefona koja po prvi puta donosi 200 MP kameru s kojom svaka uhvaćena scena i emocija dobivaju još dublji značaj.

Osim toga, platforma je idealno mjesto za već aktualne vlasnike pasa jer nudi super ideje za stvaranje unikatnog sadržaja i uspomena s kućnim ljubimcima. Tako vlasnici kućnih ljubimaca ili oni koji će to tek poslati mogu vidjeti razne video tutoriale na temu kako snimiti 8K videozapis ili obilježiti posebne trenutke uz Super Slow-Motion opciju.

Zatim, kako iskoristiti Space Zoom značajki i 200 MP kameru za stvaranje živopisnih fotografija ljubimaca te kako uz korištenje Smart Cut opcije možete napraviti cijeli set novih naljepnica sa svojim najboljim prijateljem.

U sklopu trajanja kampanje, Studio S23 – mobilni paviljon posjetit će nekoliko različitih lokacija u
Zagrebu i Osijeku. Mobilni paviljon bit će ukrašen prekrasnim fotografijama pasa koji traže dom, ali će isto tako biti središte druženja za one posjetitelje koji već imaju svoje četveronožne ljubimce.

Studio S23 obuhvaćat će brojne aktivacije – od zone za fotografiranje pasa, zone za igranje pa sve do zone koja uključuje osvježenje za kućne ljubimce. Isto tako, posjetitelji će se moći natjecati i osvojiti igračke za svojeg kućnog ljubimca. Predviđeno radno vrijeme Studio S23 mobilnog paviljona je od 13:00 – 20:00, a detaljniji plan rute:

 13.04. – 16.04., Trg kralja Tomislava, Zagreb
 21.04. – 23.04., Bundek, Zagreb
 28.04. – 01.05., Jarun, Zagreb
 04.05. – 06.05., Trg Ante Starčevića, Osijek

Inicijativa „Vidi više od boje“ i Samsung Studio S23 mobilni paviljon imaju za cilj povećati osviještenost za udomljavanje pasa, ali isto tako omogućiti posjetiteljima da pronađu svog najboljeg četveronožnog prijatelja. Svi psi koji čekaju na udomljavanje i pronalazak svog doma nalaze se na linku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI