2400 IZLAGAČA: Virtualna šetnja kroz MWC vrijedna 5000 eura | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

2400 IZLAGAČA: Virtualna šetnja kroz MWC vrijedna 5000 eura

Autor Smartlife

Naš kolega je Mobile World Congress u Barceloni prošao i uzduž i poprijeko

 Mobile World Congress Barcelona 2023 MWC23.jpg Izvor: Ilija Baošić

Nedavno završeni Mobile World Congress i dalje ima utjecaj na 2023. godinu jer veći broj predstavljenih proizvoda i usluga tek treba biti komercijalno dostupan. U Barceloni je tijekom četiri dana nastupilo 2400 izlagača iz cijelog svijeta, sajam je posjetilo 88.500 ljudi iz 202 države i teritorija svijeta.

Moto ovogodišnjeg sajma "oslobađanje sutrašnje tehnologije danas" se pokazao točnim jer su najveći igrači iz industrije mobilne telefonije uspješno prezentirali svoje inovacije. Za razliku od prošle godine, najveće kompanije su sudjelovale na događaju, paviljoni su bili prepuni ljudi.

 MWC23 Barcelona Mobile World Congress 2023.jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Premijere, najave i teaseri proizvoda iz područja mobilne telefonije, povezivosti, robotike, zabave, plaćanja i održivosti su okupirale našu pozornost, ali nismo zaboravili na vas.

Nažalost, na MWC ne može ući svatko tko poželi jer domaćin bira svoje goste na temelju profesije ili traži pozamašnu sumu za kartu koja košta od 800 do 5000 eura, ukoliko želite sve vidjeti i doživjeti. Zato smo za vas pripremili jedan video kako biste i sami mogli vidjeti kako izgleda boravak na ovom događaju u paviljonima centra Fira de Barcelona. Nadamo se samo da vam se neće zavrtjeti u glavi.

Kako izgleda prošetati se najvećim sajmom mobilne telefonije | MWC 2023
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI