UZ MOTOROLA DEFY SATELLITE LINK: Satelitske poruke na bilo kojem pametnom telefonu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UZ MOTOROLA DEFY SATELLITE LINK: Satelitske poruke na bilo kojem pametnom telefonu

Autor Krunoslav Ćosić

Dodatak je u međuvremenu dobio nagradu na Mobile World Congressu

 Motorola Defy Satellite Link.jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Izgubite li se u nekoj zabiti, u kojoj nema niti signala za mobitel, u gabuli ste. Spasit će vas jedan dodatak uz koji ćete bilo gdje na svijetu imati dostupan signal – preko satelita.

Motorola Defy Satellite Link je robustan Bluetooth dodatak koji omogućuje uvijek dostupnu satelitsku vezu za slanje poruka, kontakt s hitnom pomoći i dijeljenje lokacije na bilo kojem pametnom telefonu, bez obzira na to je li Android ili iOS.

Ugrađen je MediaTekov NTN čipset temeljen na 3GPP standardima. Kompaktni, lagani hotspot uređaj može se lako pričvrstiti na odjeću ili torbu pomoću praktične petlje za pričvršćivanje dok baterija osigurava višednevno korištenje omogućujući korisnicima duža putovanja, izvan tipične mobilne pokrivenosti.

 Motorola defy 2 (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Čvrsti uređaj pogodan za džep također je prošao testiranje Mil-Spec 810H i otporan je na vodu i prašinu s oznakom IP68. Dizajn uključuje fizičku SOS tipku i lokacijsku tipku 'Prijava', što omogućuje neke funkcije čak i kada Motorola Defy Satellite Link nije povezan s uparenim pametnim telefonom.

Za korištenje je putem Bluetootha potrebno povezati Motorola Defy Satellite Link s pametnim telefonom, a defy satelitska veza omogućuje svakom pametnom telefonu povezivanje s uslugom Bullitt Satellite Messenger.

Nova serija pametnih telefona Motorola Defy koristit će uslugu za pristup postojećim geostacionarnim satelitima pružajući pristupačnu i kontinuiranu međunarodnu pokrivenost preko postojeće, dobro uspostavljene infrastrukture. S ovom novom tehnologijom korisnici mogu slati poruke preko satelita, sve dok imaju jasan pogled na nebo.

Motorola Defy Satellite Link, kojeg je izradio Bullitt, dobitnik je GLOMO nagrade za najbolji nastup na MWC 2023, koji se krajem veljače održao u Barceloni.

I sami smo, u Barceloni na telefonu Motorola defy 2, isprobali funkcionalnost satelitske komunikacije a detalje možete vidjeti na sljedećim fotografijama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI