Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War

Autor Ivan Vukić

Strateška igra je smještena u svemir pod nazivom Warhammer 40,000

 Warhammer 40,000 Gladius – Relics of War (1).jpg Izvor: Epic Games

U video igri će četiri frakcije sudjelovati u brutalnom ratu za prevlast nad resursima planeta. Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War vodi vas u svijet terora i nasilja s prvom naizmjeničnom 4X strateškom igrom.

Suočit ćete se s izazovnom umjetnom inteligencijom s kojom ćete morati surađivati ili se natječite s prijateljima i strancima diljem svijeta. Igrajte kao jedna od četiri kultne frakcije Warhammera (Astra Militarum, Svemirski marinci, Orkovi ili Nekroni), svaka sa svojim jedinstvenim stilom igre i tehnološkim stablom.

Istražite nasumično generirani svijet ispunjen posebnim značajkama i prijetećim divljim životinjama koje mogu slomiti moral vaših trupa. Osigurajte kontrolu nad moćnim drevnim artefaktima kako biste dobili prednost nad suparničkim frakcijama.

 Warhammer 40,000 Gladius – Relics of War (3).jpg Izvor: Epic Games

Izgradite gradove, zgrade i utvrde kako biste proširili svoje carstvo i stvorili vojsku koja će pobijediti vaše neprijatelje. Sakupite resurse i istražite nove tehnologije za gorivo i nadogradnju svoje ratne mašinerije.

Napredujte kroz priču sa svakom frakcijom dok se njihova sudbina na Gladius Primeu, svijetu zaraženom warpom, odvija. Na kraju, kada se sva prašina slegne, samo jedna frakcija može izaći kao pobjednik.

 Warhammer 40,000 Gladius – Relics of War (2).jpg Izvor: Epic Games

Zapovijedajte širokim spektrom razornog oružja, izdajte gradske odredbe i provodite taktičke operacije. Regrutirajte herojske jedinice koje posjeduju različite posebne sposobnosti i mogu biti opremljene predmetima, u rasponu od naprednih granata do moćnih relikvija iz prošlosti. Kako sa svakim činom postaju sve moćniji, pretvaraju se u prave prvake vaše stvari.

Video igra Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War besplatna je za preuzimanje iz Epic Games trgovine do 23. ožujka 2023. Cijena igre inače je 31,99 eura, a ocijenjena je s odličnom ocjenom 4,5, a igra se na Windows 10, uz minimalno i3 procesor, 4 GB radne i 4 GB slobodne memorije na disku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI