INTEGRACIJA ZA MALE I SREDNJE VELIKE TVRTKE Značajno povećanje razine sigurnosti | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

INTEGRACIJA ZA MALE I SREDNJE VELIKE TVRTKE Značajno povećanje razine sigurnosti

Autor Krunoslav Ćosić

Acronis Cyber Protect Cloud integriran je s N-ableovim alatima RMM i N-central

 N-central integration Izvor: Acronis

Acronisov fokus je na tržištu rješenja za kibernetičku sigurnost, a uz integrirano rješenje N-able će male i srednje velike tvrtke  jednostavno i značajno povećati razinu sigurnosti svoje ponude upravljanih usluga.

integracija omogućuje MSP (Managed Service Provider) da jednostavno, a u velikoj mjeri, povećaju razinu sigurnosti upravljanih usluga iz vlastite ponude te su još jedna stavka u Acronisovoj besprijekornoj integraciji s vodećim RMM / PSA dobavljačima.

Naime, jedan od najvećih izazova s kojima se MSP-ovi danas suočavaju je prebacivanje između višestrukih sigurnosnih rješenja i alata za upravljanje. Prema Acronisu, oko 70% MSP-ova oslanja se na 2-5 različitih dobavljača sustava kibernetičke sigurnosti, a mnogi drugi ovise o još većem broju dobavljača.

 Acronis Cyber Protect Cloud Izvor: Acronis

Kompleksnost ne dovodi samo do neučinkovitosti, jer su pružatelji usluga prisiljeni obučavati svoje tehničare na raznovrsna rješenja i sučelja, već dovodi i do sigurnosnih propusta. Ažuriranja softvera mogu dovesti do nekompatibilnosti s drugim postojećim alatima, a IT timovi, koji se mijenjaju između konzola, mogu zanemariti kritična upozorenja.

Skriptno bazirana integracija omogućuje jednostavno daljinsko postavljanje rješenja Acronis Cyber Protect Cloud putem N-able sučelja RMM i N-central. Implementacija je podržana u sustavima Windows, macOS te Linux.

 RMM integration Izvor: Acronis

Suradnjom platformi stvorene su pretpostavke koje dovode do prednosti:

• pregledavanjem svih računa odjednom, putem upravljačke konzole Acronis Cyber Protect Cloud, moguće je mapiranje korisnika

• jednostavna konfiguracija skripte dovodi do osiguranja podataka klijenta s ključnim funkcijama

• kibernetičke zaštite putem skripti preuzetih s upravljačke konzole Acronis Cyber Protect Cloud

• primjena/opoziv planova zaštite na klijentskoj razini za optimalnu sigurnost na razini pojedinačnog klijenta dodjelom unaprijed konfiguriranih planova kibernetičke zaštite na jedan ili više računa

• daljinskim instaliranjem/deinstaliranjem zaštitnog agenta dolazi do učinkovitijeg pružanje usluga daljinskim postavljanjem Acronis Cyber Protection Agent na bilo koji broj sustava

• praćenjem statusa primijenjenih planova zaštite i značajki kibernetičke zaštite u sučelju koje podržava N-able i sinkronizacija upozorenja Acronisa s N-able upozorenjima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI