TOP 10 NAJNESTABILNIJIH: Lista najgorih aplikacija za iPhone i Android | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TOP 10 NAJNESTABILNIJIH: Lista najgorih aplikacija za iPhone i Android

Autor Smartlife

Sigurno se i vama događaju problemi u radu s nekim aplikacijama na pametnom telefonu

 aplikacije.jpeg Izvor: Ilija Baošić

U nekom idealnom svijetu aplikacije na našim telefonima bi bile izuzetno stabilne i radile bez grešaka. Nažalost, to nije svijet u kojem živimo pa se nerijetko događa da se mnoge od njih jednostavno ugase i vrate nas na početni ekran. Prema istraživanju koje je proveo Uswitch, najnestabilnije aplikacije su upravo one koje koristi najveći broj ljudi, poput Facebooka i Tindera.

U provedenoj analizi Uswitch je analizirao veliki broj aplikacija, a zatim ih rangirao prema broju prijavljenih problema na osnovu milijun preuzimanja svakog mjeseca, prema korisničkim izvještajima i ocjenama, ali i prema broju Google pretraga o problemima svake od tih aplikacija.

Top 10 lista najnestabilnijih aplikacija:

Facebook
YouTube
Twitter
McDonald's
Tinder
Uber
Discord
Amazon
WhatsApp
Instagram

Koliko je društvena mreža Marka Zuckerberga zahtjevna najbolje govori podatak da postoji Lite verzija za uređaje koji ne mogu izdržati grabljenje memorije i resursa kao ni tijek neprekidnih notifikacija, a da ne spominjemo konstantnu invaziju privatnosti i skandale oko serviranja reklama, koje definitivno doprinose da se ova aplikacija nađe na vrhu liste.

Ono što iznenađujuće je što je „dijete“ kompanije Google, YouTube, druga najnestabilnija aplikacija, a svoju poziciju je zaradila zahvaljujući najvećem broju instanci padova servisa u tijeku prošle godine. Ipak, kada su u pitanju prijave problema Twitter je apsolutni rekorder sa 195 prijava na milijun preuzimanja, ali se samo zahvaljujući drugim parametrima nije našao na višoj poziciji.

Najstabilnija aplikacija je…

Zahvaljujući metodologiji koju je koristio Uswitch je također rezultate mogao malo preokrenuti odnosno da iz istih zaključi koja se aplikacija najmanje ruši, a u pitanju je servis za video razgovore Zoom.

 Zoom (3) Izvor: Vladyslav Yushynov / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovo je veoma pohvalan rezultat, pogotovo ako uzmemo u obzir što Zoom mora održati stabilan servis kako bi korisničko iskustvo bilo na nivou kao i da ne dozvoli ograničenim resursima i menadžerima baterije veće probleme tijekom važnih razgovora. Naravno, ovo je muka svih popularnih aplikacije, ali očigledno je da nitko nije uspješan kao Zoom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI