OTKRIVAMO 8 MJESECI RANIJE: Što će se događati na IFA 2023? | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OTKRIVAMO 8 MJESECI RANIJE: Što će se događati na IFA 2023?

Autor Krunoslav Ćosić

Uz naglasak na održivosti organizatori sajma najavljuju IFA robotski bar

 IFA Berlin (5).jpg Izvor: Robert Lehmann/Messe Berlin GmbH

IFA je najveći svjetski sajam potrošačke elektronike i kućanskih aparata te se održava u Berlinu početkom rujna. Svake godine događaj povezuje vodeće globalne tehnološke moćnike, industrijske gurue, globalne ikone, osnivače jednoroga, tehnologe, poduzetnike, investitore, medije i još mnogo toga.

Tijekom petodnevnog događanja posjetitelji mogu otkriti inovacije na izložbenim prostorima, zamisliti budućnost kroz lansiranje proizvoda i biti inspirirani najradikalnijim misliocima u industriji. IFA slavi svoje 99. izdanje te najavljuju posebne nove značajke i iskustva.

Selo održivosti

Od 1. do 5. rujna u Berlinu će se pokrenuti zonu održivosti koju pokreće "radionica za popravak " koja se bavi e-otpadom, nizom sesija o najboljim praksama održivosti i umrežavanjem usmjerenim na povezivanje lidera održivosti sa širom IFA zajednicom.

IFA robotski bar

Umrežite se sa svojim kolegama iz industrije i budite dio ovog impresivnog iskustva dok pijete piće. Berlinu ćete moći upoznati robotskog miksologa i barmena, kao najbolju suradnju čovjeka i stroja. Sami dizajnirate svoje piće, upravljate radnjama najnaprednijih svjetskih robotskih ruku i voilà, uživajte u svom piću!

Pametni dom budućnosti

Kako će budući domovi biti pokretani i poboljšani najnovijim tehnološkim dostignućima? Zakoračite u dom budućnosti i steknite pristup iz prve ruke najnovijim kućanskim uređajima, uređajima, gadgetima i izumima u 2023. Ova značajka omogućuje sudionicima da testiraju i vide izbliza tehnološki najnaprednije proizvode u interaktivnom okruženju.

IFA Summit čelnika

Summit lidera 2023. okupit će glavne tržišne vođe, tehnologe, futuriste, inovatore, rukovoditelje odjela za maloprodaju i istraživače koji istražuju najnovija ažuriranja, dijele najbolje prakse i daju publici iz prve ruke uvid u najnovije globalne trendove potaknute tehnologijom, uključujući pametne domove, digitalno zdravlje, igre, tehnologiju vozila i više.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI