NETFLIXOV IZBOR: 16 filmova koje ne smijete propustiti u 2023. | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NETFLIXOV IZBOR: 16 filmova koje ne smijete propustiti u 2023.

Autor Krunoslav Ćosić

Sudeći po popisu očekuje nas zanimljiva godina, a to je samo dio očekivanih filmova

 2023 NETFLIX PREGLED FILMOVA KOJE MORATE POGLEDATI_2.jpg Izvor: Netflix

Netflix je objavio video pregled filmova - 16 istaknutih naslova ne smijete propustiti. Poslastica za sve ljubitelje filmova, za bilo koje raspoloženje, jamči zagarantiranu zabavu.

Bilo da se radi o velikim akcijskim blockbusterima, intimnim dramama, romantičnim komedijama, znanstveno-fantastičnim trilerima, međunarodnim eskapadama, obiteljskim avanturama ili dokumentarcima koji otvaraju oči pronaći ćete nešto za sebe.

 Extraction 2.jpg
Extraction 2
Izvor: Netflix

S renomiranim filmašima i voljenim filmskim zvijezdama kao i svježim licima Netflix gradi epske nove svjetove i donosi nove nastavke svima voljenih filmova. 16 uzbudljivih naslova je predstavljeno u video pregledu filmova, uključujući:

Extraction 2
Heart of Stone
Rebel Moon
The Mother
Your Place or Mine
Damsel
The Killer
They Cloned Tyrone
Murder Mystery 2
Leave the World Behind
Lift
Leo
Pain Hustlers
Luther: The Fallen Sun
A Family Affair
You People

 Murder Mystery 2.jpg
Murder Mystery 2
Izvor: Netflix

Ponovno se ujedinite s omiljenim likovima obožavatelja u novim nastavcima Misterija ubojstava 2 (Murder Mystery 2) s Adamom Sandlerom i Jennifer Aniston koji su ponovno detektivi s punim radnim vremenom. Izvlačenje 2 (Extraction 2) s Chrisom Hemsworthom donosi uzbudljiviju akciju. Doživite novi svijet znanstveno-fantastičnog akcijskog filma Rebel Moon Zacka Snydera.

Ostanite na rubu svog sjedala u trileru Sama Esmaila Leave the World Behind s Julijom Roberts i Mahershalom Alijem u glavnim ulogama, povratku Idrisa Elbe u Lutheru: Palo sunce (Luther: The Fallen Sun) i drami Davida Yatesa Pain Hustlers.

Udobno se smjestite i uživajte u dirljivim, nostalgičnim rom-com-ovima s Reese Witherspoon i Ashtonom Kutcherom u Your Place or Mine te s Nicole Kidman, Zacom Efronom i Joeyjem Kingom koji se bore u A Family Affair.

 Rebel Moon.jpg
Rebel Moon
Izvor: Netflix

Uskočite u akciju dok se Jennifer Lopez pretvara u ženu ubojicu u Majci (The Mother), saznajte može li Kevin Hart izvesti međunarodnu pljačku u Liftu F. Garyja Graya, doživite akcijski Srce od kamena (Heart of Stone) s Gal Gadot u glavnoj ulozi i pridružite se Johnu Boyegi i Jamie Foxx za mekanu akcijsku misteriju u Oni su klonirali Tyronea(They Cloned Tyrone).

Krenite u fantastičnu avanturu s Millie Bobby Brown, Angelom Bassett i Robin Wright u Damsel ili uživajte u smijehu s Adamom Sandlerom kao kućnim ljubimcem u animiranom filmu Leo.

SAVE THE DATES | Pregled filmova iz 2023. | Službeni trailer | Netflix
Izvor: Youtube

Kliknite na link kako biste otkrili više informacija za obožavatelje o novim filmovima koji dolaze na Netflix u 2023. godini. Imajte na umu da ovaj popis ne uključuje SVE naslove koji dolaze tijekom 2023. godine jer Netflix čuva neke nenajavljene filmove i iznenađenja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI