NEKA WEB PREGLEDNIK RADI UMJESTO VAS: Najbolja proširenja za Chrome u 2022. | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NEKA WEB PREGLEDNIK RADI UMJESTO VAS: Najbolja proširenja za Chrome u 2022.

Autor Igor Martić

Dodatak u web pregledniku može vam pomoći u profesionalnom radu, a poslužit će i za zabavu

 Chrome najbolji dodaci u 2022.jpg Izvor: Google

Bilo da sastavljate e-poruku ili dizajnirate sadržaj proširenja mogu pomoći u automatizaciji, dijeljenju i razvoju vašeg rada za produktivnije iskustvo na webu. Tango automatski generira vodiče s uputama dok radite, SwiftRead vam omogućuje da čitate tri puta brže, a LINER služi kao vaš personalizirani pomoćnik u istraživanju.

 Tango_-_3_cOh6tW6.max-1000x1000.jpg Izvor: Google

Compose AI vam pomaže automatizirati vaše pisanje pomoću umjetne inteligencije dok Visbug omogućuje dizajnerima da urede tekst i slike web stranice. I nije to sve samo za radno mjesto. Check US Visa Slots pruža najnovije dostupne termine za vizu za SAD u Indiji kako bi se prevladao izazov koji utječe na 5,5 milijuna tražitelja američke vize godišnje.

Ostanite fokusirani

Sljedeća proširenja pomaže vam da ostanete usredotočeni i produktivni na Chromeu. Workona Tab Manager ukroćuje vašu eksploziju kartica, postavlja radne prostore za organiziranje vaših projekata i pomaže vam da pratite ono što je važno, savjetuje Google na svojem blogu. CrXMouse Chrome Gestures povećava vašu produktivnost pregledavanja prilagođenim prečacima za navigaciju mišem.

 Workona-3.max-1000x1000.jpg Izvor: Google

Ponekad trebate ostaviti produktivnost po strani i koristiti proširenja za igranje svoje omiljene igrice ili gledanje omiljene emisije. RoPro poboljšava iskustvo više od milijun igrača Robloxa dodavanjem desetaka jedinstvenih značajki igri. Uz eJOY možete gledati filmove i videozapise s dvostrukim titlovima i učiti jezik dok gledate filmove.

 ejoy_-_3.max-1000x1000.jpg Izvor: Google

Učenje za sve

Budući da su se mnogi učenici vratili u školu digitalno učenje je postalo dio našeg života, a tehnologija i računalstvo postaju sve važniji za učionicu. Equatio čini matematiku digitalnom, pomažući učiteljima i učenicima na svim razinama u brzom i jednostavnom stvaranju matematičkih izraza. Za svakog studenta koji piše rad, MyBib: Free Citation Generator automatski generira bibliografije i citate za vas dok pregledavate web.

 Equatio_-_3.max-1000x1000.jpg Izvor: Google

Kako biste instalirali i saznali više o ovim proširenjima posjetite Googleovu kolekciju favorita Chrome web-trgovine u 2022. Ako ste programer i tražite savjete za dizajniranje visokokvalitetnog proširenja za Chrome, pogledajte najbolje primjere iz prakse.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI