NOVOSTI ZA CHROME: Praćenje cijena i pretraživanje na bočnoj ploči | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVOSTI ZA CHROME: Praćenje cijena i pretraživanje na bočnoj ploči

Autor Ivan Vukić

Svaka nova verzija Googleovog web preglednika je brža i praktičnija za korištenje

 Google Play Store.jpg Izvor: Shutterstock

Prilikom online shoppinga cilj nam je proći što povoljnije. Od sada Google Chrome pomaže i u uštedi vremena, a ne samo novca. Ako pratite cijenu nekog proizvoda u nekoliko online trgovina odjednom ako cijena padne dobit ćete e-poruku kako biste mogli kupovati kada vam cijena bude odgovarala.

U internetskoj trgovini pronađite proizvod koji želite pratiti. Kliknite Prati cijenu (Track price) u adresnoj traci te pritisnite Prati cijenu za početak praćenja artikla. E-poruke o padu cijena dolazit će na Google račun na koji ste prijavljeni.

 Chrome shopping.jpg Izvor: Google

Kako biste nakon kupnje ili odustanka prestali pratiti proizvod kliknite Praćenje cijene u adresnoj traci, a zatim Poništi praćenje. Ova je značajka dostupna kada ste prijavljeni.

Nova bočna ploča

Brže usporedite rezultate pretraživanja koristeći novu bočnu ploču. Najprije proširite bočnu ploču za brzu usporedbu rezultata pretraživanja bez potrebe da kliknete gumb Natrag. Unesite svoje pretraživanje u adresnu traku i kliknite na rezultat.

U adresnoj traci kliknite Otvori pretraživanje na bočnoj ploči. Vaši rezultati pretraživanja otvorit će se na bočnoj ploči. Kliknite na rezultat i stranica će se otvoriti u vašoj trenutnoj kartici tako da možete jednostavno usporediti stranice i rezultate.

 Chrome usporedba.jpg Izvor: Google

Veća produktivnost

Pristupite svojim lozinkama dok ste u pokretu te upotrijebite svoje spremljene zaporke za jednostavnu prijavu na web stranice i aplikacije na svom telefonu. Samo preuzmite Chrome za iOS ili Android, prijavite se i sinkronizirajte.

Upotrijebite kameru svog telefona za skeniranje QR koda iznad kako biste otvorili App ili Play Store. Zatim preuzmite i otvorite Chrome, dodirnite izbornik preglednika Chrome > Postavke > Uključi sinkronizaciju. Odaberite Google račun koji želite koristiti te zatim dodirnite Yes, I’m in.

Kako biste vidjeli, dodali ili uredili svoje zaporke na iPhoneu dodirnite izbornik preglednika Chrome (Chrome menu) > Lozinke. Na Androidu dodirnite izbornik Chrome (Chrome menu) > Postavke > Zaporke.

 Chrome lozinke.jpg Izvor: Google

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI