BESPLATNA, ALI VRLO KRATKO: Zagonetna igra u kojoj smijete prekršiti pravila | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BESPLATNA, ALI VRLO KRATKO: Zagonetna igra u kojoj smijete prekršiti pravila

Autor Ivan Vukić

LEGO Builder's Journey omogućuje eksperimentiranje i rješavanje zagonetki

 LEGO Builder's Journey (1).jpg Izvor: Epic Games

Geometrijska zagonetka traži da ponekad slijedite upute, ali ponekad je dopušteno prekršiti pravila. Zagonetke su u slobodnom obliku te traže određeno vrijeme pa ako ga imate viška tijekom praznika i blagdana svakako preuzmite igru LEGO Builder's Journey koja je u Epic Games trgovini besplatna samo do 22. prosinca 2022. do 17 sati. Nakon toga se igra naplaćuje 16,99 eura.

U igri ćete uroniti u poetični svijet LEGO kockica. Kroz cijelu priču bit će uspona i padova, izazova i slavlja. Svijet LEGO kockica uvijek oduzima dah, ne samo u stvarnom svijetu nego i u virtualnom te oživljava s raznim elementima koji se pojavljuju na zaslonu.

 LEGO Builder's Journey (2).jpg Izvor: Epic Games

Igra od sada uključuje besplatno Creative Mode ažuriranje. To je potpuno nova značajka u igri te možete osloboditi svoju kreativnost i izgraditi i podijeliti vlastite kreacije u Kreativnom načinu rada. U istom načinu rada možete izraditi vlastite modele. Odaberite tematsku ploču za izradu i budite kreativni.

Izgradite trkaći auto, piratski brod ili možda novu scenu iz igre. Uđite u Foto način rada gdje možete podesiti kut kamere, promijeniti raspoloženje i snimiti sliku za dijeljenje s prijateljima.

 LEGO Builder's Journey (7).jpg Izvor: Epic Games

Vaše računalo, na kojem ćete igrati igru LEGO Builder's Journey, treba imati minimalno Windows 10, 8 GB radne i 2 GB slobodne memorije na disku, uz barem Intel Core i5 3570K procesor, iako se preporučuje Intel Core i7-980 sa 16 GB radne i 4 GB interne memorije. Bit će dovoljna NVIDIA GeForce GTX 960, ali Light Brick Studio ipak preporučuje grafičku karticu poput NVIDIA GeForce RTX 2060.

Pratite Epic Games trgovinu u sljedećim danima jer se svaki dan besplatno može preuzeti po jedna zanimljiva igra.

 LEGO Builder's Journey (3).jpg Izvor: Epic Games

 LEGO Builder's Journey (4).jpg Izvor: Epic Games

 LEGO Builder's Journey (5).jpg Izvor: Epic Games

 LEGO Builder's Journey (6).jpg Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI