EPIC GAMES STORE POKLANJA 15 IGARA: Preuzmite ih do Nove godine | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

EPIC GAMES STORE POKLANJA 15 IGARA: Preuzmite ih do Nove godine

Autor Smartlife

Prvi naslovi koje besplatno možete downloadati su Bloons TD 6 i Horizon Chase Turbo

 epic-15-dana.jpg Izvor: Epic Games

Praznični popusti na Epic Games Store su počeli i trajat će sve do 5. siječnja 2022, što znači da je sada pravo vrijeme za ugrabiti omiljene igre po sniženim cijenama. Možete značajno uštedjeti na naslovima kao što su God of War, FIFA 23, Marvel's Spider-Man Remastered, Saints Row, Assassin's Creed Valhalla i Odyssey, Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption 2, Horizon Zero Dawn, Far Cry 6, ali i mnogim drugim.

Tradicionalno, Epic Games će i ove godine svakog dana poklanjati po jednu besplatnu igru do Nove godine, a prva igra u nizu bila je Bloons TD 6. Ukoliko volite "kulice" obožavat ćete ovu igru - ne morate vjerovati nama, ali možete vjerovati Steam recenzijama u kojima ova igra ima ocjenu 97% na osnovu skoro 200 tisuća glasova.

Zatim će se otključati nova besplatna igra. Odmah vam možemo reći da je u pitanju Horizon Chase Turbo, koju je Epic već jednom poklanjao. Kako znamo da je ova trkačka igra u pitanju? Na omotima misterioznih igara se nalazi motiv iz igre koja će biti otključana. Za Bloons TD 6 je u pitanju bio balon, a ovaj put je u pitanju pehar koji je identičan peharu u Horizon Chase Turbo igri.

Ukoliko ste možda očekivali više od prve dvije besplatne igre (ipak je Shenmue 3 započeo prošlogodišnjih 15 dana darovanja), ne brinite - član stranice Dealabs, bilbin-kun, koji je i ranije dijelio točne informacije, tvrdi da je Epic spremio prave poslastice 5. i 15. dana.

Podsjetimo se koje igre je Epic poklanjao svakog dana tijekom prošlogodišnjih praznika:
Shenmue 3
Neon Abyss
Remnant From The Ashes
The Vanishing of Ethan Carter
Loop Hero
Second Extinction
Mutan Year Zero: Road to Eden
Vampyr
Pathfinder: Kingmaker
Prey
Control
Mages of Mystralia
Moving Out
Salt and Sanctuary
Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration
Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition
Tomb Raider Game of the Year

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI