U FRANCUSKOJ: Najveća industrijska 5G mreža u Europi | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

U FRANCUSKOJ: Najveća industrijska 5G mreža u Europi

Autor Igor Martić

Nokia tvrdi da je instalirala najveću 5G tvornicu u Europi

 5G bazna stanica (1).jpg Izvor: Shutterstock

Operator Iliad Group, Nokia i njezina podružnica Alcatel Submarine Networks udružili su se kako bi stvorili ono što su opisali kao najveću industrijsku 5G mrežu u Europi, a pokriva 50.000 m2.

Mreža je u Francuskoj instalirana u pogonu za proizvodnju i montažu sustava Alcatel Submarine Networks u Calaisu i radila je više od dvije godine, prenosi Mobile World Live. 17 milijuna pretplatnika IIad grupe diljem Francuske i Italije imalo je koristi od 5G-a.

U izjavi o inauguraciji mreže Alcatel Submarine Networks istaknuo je da će ona "na kraju" pokriti 11 zgrada i dokova za utovar te će koristiti 59 5G malih ćelijskih antena.

 5G bazna stanica (3).jpg Izvor: Shutterstock

Implementacija je dio pokušaja povećanja upotrebe digitalne tehnologije u poslovanju. Nadaju se da će mreža omogućiti bolje upravljanje resursima, bolje radne uvjete za zaposlenike, potaknuti implementaciju sustava praćenja potrošnje energije i usavršiti procese održavanja.

Trenutne i buduće upotrebe industrijskih IoT sustava usmjerene su na konačno poboljšanje performansi objekta. Implementacija je najnovija upotreba 5G-a za privatne industrijske mreže, često citirani poslovni slučaj za tehnologiju koju nekoliko igrača u industriji smatra velikom prilikom za operatore.

 5G bazna stanica (2).jpg Izvor: Shutterstock

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI