APP STORE: Najbolje Apple iOS aplikacije i igre u 2022. godini | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

APP STORE: Najbolje Apple iOS aplikacije i igre u 2022. godini

Autor Krunoslav Ćosić

Na kraju godine vrijeme je za proglašenje najboljih u aktualnoj godini

 Apple-App-Store-Awards-2022.jpg Izvor: Apple

Ove aplikacije i igre nadahnule su korisnike da ostanu povezani s prijateljima i voljenima. Ovogodišnji pobjednici predstavljaju raznoliku zajednicu programera iz cijelog svijeta čije je aplikacije i igre odabrao Appleov globalni urednički tim App Storea zbog pružanja iznimnih iskustava i dubokog kulturnog utjecaja.

Dotaknuo se ove teme izvršni direktor Applea Tim Cook koji je istaknuo kako su “ovogodišnji pobjednici App Store Awarda ponovno osmislili iskustva s aplikacijama koje su dale svježe, promišljene i istinske perspektive”. Dodao je kako "od samoukih solo kreatora do međunarodnih timova diljem svijeta ovi poduzetnici imaju značajan utjecaj i predstavljaju načine na koje aplikacije i igre utječu na naše zajednice i živote."

 Apple-App-Store-Awards-2022-Tim-Cook.jpg Izvor: Apple

Inovativna društvena aplikacija BeReal korisnicima daje autentičan pogled na živote njihove obitelji i prijatelja, a fitness tracker Gentler Streak pomaže korisnicima uravnotežiti fitness i odmor kako bi održali zdrav način života.

GoodNotes 5 podiže digitalno bilježenje na višu razinu s najboljom podrškom za Apple Pencil u klasi. MacFamilyTree 10 pokreće istraživanje genealogije kroz zadivljujuća vizualna obiteljska stabla i suradnju s voljenima širom svijeta dok kreatori koji stoje iza ViX-a uzdižu priče na španjolskom jeziku u prvi plan zabave.

 Apple-App-Store-Awards-2022-Apex-Legends-Mobile_big.jpg.large_2x.jpg
Apex Legends Mobile
Izvor: Apple App Store

Apex Legends Mobile, igra koju je i Googleova Android Play trgovina proglasila najboljom u 2022. godini, donosi brzu hit Battle Royale igru na iPhone. Moncageove nezaboravne zagonetke briljantno se poigravaju s perspektivom, a impresivna borba s kartama Inscryption privlači igrače eksperimentalnim pripovijedanjem.

 Apple-App-Store-Awards-2022-El-Hijo_big.jpg.large_2x.jpg Izvor: Apple App Store

El Hijo, priča o Divljem zapadu, pametno je dizajnirana nevidljiva igra koja izgleda izvrsno na velikom ekranu s Apple TV-om. Apple Arcadeov jedinstveni Wylde Flowers poziva igrače u svoj šarmantni svijet raznolikih likova i magičnih čarolija, a League of Legends Esports Manager omogućuje igračima upravljanje najutjecajnijim esport ligama na svijetu.

Najbolje od najboljih aplikacija u 2022.:

Aplikacija godine za Apple iPhone je BeReal
Za korisnike iPada najboljom je proglašen GoodNotes 5
Najbolja aplikacija za Mac: MacFamilyTree 10
Apple TV aplikacija godine: ViX
Najbolja aplikacija za Apple Watch: Gentler Streak

Najbolje video igre u 2022.:

Za iPhone je proglašena najboljom Apex Legends Mobile dok je za iPad to Moncage. Za Mac je najboljom igrom proglašena igra Inscryption dok je na Apple TV-u najbolje igrati El Hijo. Arkadna igra godine je Wylde Flowers.

Apple je proglasio i kinesku igru godine - League of Legends Esports Manager.

 Apple-App-Store-Awards-2022-Inscryption_inline.jpg.large_2x.jpg
Inscryption
Izvor: Apple

 Apple-App-Store-Awards-2022-League-of-Legends-Esports-Manager_big.jpg.large_2x.jpg
League of Legends Esports Manager
Izvor: Apple

 Apple-App-Store-Awards-2022-Moncage_inline.jpg.large_2x.jpg
Moncage
Izvor: Apple

 Apple-App-Store-Awards-2022-Wylde-Flowers_big.jpg.large_2x.jpg
Wylde Flowers
Izvor: Apple

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI