I PARLEMENT JE REKAO NE: Ye u problemima | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

I PARLEMENT JE REKAO NE: Ye u problemima

Autor Ivan Vukić

Reper je želio kupiti mrežu Parler, ali od tog posla nema ništa

 Parler (1).jpg Izvor: Shutterstock

Parlement Technologies je odustao od pregovora o akviziciji koju je želio provesti glazbenik Ye (Kanye West) te je posljednja tvrtka koja je prekinula veze s reperom zbog komentara koji izazivaju podjele.

U tweetu je tvrtka izjavila da je postigla zajednički dogovor s Yeom o odustanju od prodaje svoje stranice za umrežavanje Parler, poznate po apsolutizmu slobode govora i konzervativnoj demografiji korisnika.

Prethodni plan je bio sklopiti ugovor do kraja 2022. godine, ali su iz Parlement Technologies izjavili kako sada traže druge mogućnosti "za rast i evoluciju platforme".

 Parler Twitter.jpg Izvor: Shutterstock

Ye je najavio planove za kupnju platforme Parler nakon kratke suspenzije njegovog Twitter profila zbog antisemitskih komentara. Ti su komentari, zajedno s nizom drugih kontroverznih izjava posljednjih tjedana rezultirali prekidom veze nekoliko velikih brendova s poznatim glazbenikom.

Nedavno je šef Twittera Elon Musk odlučio suspendirati Yeov račun zbog "poticanja na nasilje", pozivajući se na izbrisanu objavu sa svastikom koju je glazbenik postavio nakon što je u radio emisiji izrazio divljenje Adolfu Hitleru.

 Kanye West.jpg
Kanye West
Izvor: Shutterstock

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI