Star Wars: Squadrons košta 40 eura i upravo je besplatan | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Star Wars: Squadrons košta 40 eura i upravo je besplatan

Autor Krunoslav Ćosić

Igra je u Epic Games trgovini besplatna nekoliko dana pa požurite s preuzimanjem

 Star Wars Squadrons (3).jpg Izvor: Epic Games

Zakopčajte se, osjetite adrenalin svemirskih borbi u prvom licu za više igrača zajedno sa svojom eskadrilom i naučite što znači biti pilot u uzbudljivoj priči za jednog igrača. Savladajte umijeće borbe lovca u autentičnom iskustvu pilotiranja kroz video igru Star Wars: Squadrons.

Piloti koji se prijave ući će u kokpit zvjezdanih lovaca iz Nove Republike i imperijalne flote i boriti se u strateškim svemirskim bitkama 5 na 5. Modificirajte svoj zvjezdani lovac i prilagodite sastav svoje eskadrile kako bi odgovarao različitim stilovima igre i slomite protivnike.

 Star Wars Squadrons (5).jpg Izvor: Epic Games

Piloti će trijumfirati kao tim i ispuniti taktičke ciljeve na poznatim i nikad prije viđenim bojištima, uključujući plinovitog diva Yavin Prime i razbijeni mjesec Galitan. Preuzmite kontrolu nad zvjezdanim lovcima kao što su X-wing i TIE lovac. Prilagodite opremu i kozmetiku, preusmjerite snagu između oružja, štitova i motora, dok uronite u kokpit.

Naučite što znači biti pilot u uzbudljivoj STAR WARS priči za jednog igrača smještenoj nakon događaja iz Povratka Jedija. Gledano iz izmjeničnih perspektiva dviju frakcija, legendarni i novi vođe s obje strane bore se za galaksiju. Nova Republika se bori za slobodu. Carstvo traži red. Pridružite se najboljima u galaksiji.

 Star Wars Squadrons (7).jpg Izvor: Epic Games

Planirajte okršaje sa svojom eskadrilom u sobi za briefing prije nego poletite na razvijajuća bojišta diljem galaksije. Natječite se u intenzivnim borbama za više igrača (5 na 5) ili se ujedinite sa svojom eskadrilom da prevagnete na vagi u monumentalnim bitkama flote. Zajedno ste najbolji u galaksiji.

Ovladajte legendarnim zvjezdanim lovcima – preuzmite kontrolu nad različitim klasama zvjezdanih lovaca iz New Republic i Imperial flota – uključujući agilni A-wing i razorni TIE bombarder. Modificirajte svoj brod, preusmjerite snagu između njegovih sustava i uništite svoje protivnike u strateškim svemirskim borbama.

 Star Wars Squadrons (2).jpg Izvor: Epic Games

Kokpit je vaš dom. Iskoristite njegovu kontrolnu ploču u svoju korist i uz samo tanku oplatu od metala i stakla između vas i opasnosti svemira osjetite intenzitet borbe iz perspektive prvog lica. Krenite u uzbudljive modove za više igrača i jedinstvenu priču Star Wars za jednog igrača koja pokriva ključnu kampanju pred kraj Galaktičkog građanskog rata.

Otključajte nove komponente kao što su oružje, trupovi, motori, štitovi i kozmetički predmeti na jasnoj stazi za napredovanje koje igranje održava svježim i zanimljivim. Kroz igru osvajate nagrade usvajajući razna iskustva od prvog dana igranja.

 Star Wars Squadrons (4).jpg Izvor: Epic Games

Do 1. prosinca 2022. preuzmite Star Wars: Squadrons iz Epic Games trgovine i spremite u svoju kolekciju igara. Kritika je igri dala 79% što znači da se radi o odličnoj igri. Za igranje vam je potreban Windows 10 64-bitni, 8 GB radne i 40 GB slobodne memorije na računalu te Nvidia GeForce GTX 660 ili AMD Radeon HD 7850 grafika.

 Star Wars Squadrons (1).jpg Izvor: Epic Games

 Star Wars Squadrons (6).jpg Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI