DARK DEITY: Strateška avantura je do četvrtka besplatna! | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DARK DEITY: Strateška avantura je do četvrtka besplatna!

Autor Krunoslav Ćosić

Ovaj tjedan Epic časti s RPG avanturom koja se igra u prvom licu

 Dark Deity (8).jpg Izvor: Epic Games

U igri Dark Deity zakoračite u svijet Terrazaela i povedite legendarne heroje u potrazi za obnovom zemlje razlomljene prekršenim zakletvama, bezobzirnim ratovima i neukroćenom magijom. Uzvratite im u bitkama, upravljajte odnosima likova, skupljajte opasne artefakte i obnovite svijet.

Svijet je u kaosu zbog prekršitelja zakletve, ratnih huškača i onih koji posjeduju zabranjene tajne.
Prije nekoliko stoljeća svijet je bačen na koljena nesrećom koja je uništila moćne civilizacije. Sitni kraljevi vladaju umjesto velikih careva te vode besplodne, nepromišljene ratove prebirući po drevnim ruševinama poput proslavljenih lešinara.

Imate tim od četiri studenta na vojnoj akademiji Brookstead koji su zatvoreni prema misterioznoj naredbi kralja Varica. Vladar Kraljevstva Delia sprema se prekršiti tisućljetni sporazum, a studenti iz Brooksteada postaju dobro topovsko meso...

 Dark Deity (2).jpg Izvor: Epic Games

Međutim, ova četiri vojnika su predodređena za više od toga da glume nevoljko meso. Možda to još ne znaju, ali će ostaviti trag u povijesti, zahvaljujući vama koji igrate igru Dark Deity.

Svijet pogođen ratom

Vodite vojnike u okršaj diljem svijeta uništenog beskrajnim ratovima i magičnim kataklizmama.
Borite se kroz ručno izrađene, naizmjenične borbene scenarije raspoređene u 28 poglavlja dok početnici postaju veterani. Testirajte svoju taktičku hrabrost, manevrirajte, napadajte, probijte se i možda preokrenete tok rata. Pomozite vojnicima da postanu legende, od gomile neiskusnih vojnih obveznika do grupe mitskih heroja.

Heroji u nastajanju

Pažljivo njegujte svoju momčad za osiguravanje preživljavanja kroz duge borbe kako biste napravili razliku u naizgled beznadnom svijetu. Okupite tim od 30 likova koji se mogu igrati, sa svojom pozadinom, osobnošću i motivacijom, zatim ih trenirajte i birajte između 54 različite klase, sa svojim ikonskim napadima i vještinama.

 Dark Deity (1).jpg Izvor: Epic Games

Opremite svaki tim stotinama različitih oružja i čarolija, od jednostavnih oštrica i projektila do drevnih, jezovitih artefakata koji stvaraju magiju za kraj svijeta. Poraz ne znači vječnu smrt, ali postoji cijena koju treba platiti: svaki put kad ratnik padne, to znači da je vaš odred oslabljen.

Nada je rijetka roba u svijetu koji je uništio Calamity. Prkosite sudbini i napravite razliku kao vođa ove neobične grupe heroja. Gledajte kako se likovi povezuju na bojnom polju i kako se njihovi odnosi razvijaju kroz 400 pojedinačnih razgovora. Zapamtite: svaki heroj može napraviti razliku - ako poživi dovoljno dugo.

Dark Deity je besplatna za preuzimanje u Epic Games trgovini do 24. studenog 2022. Za ugodno igranje igre ocijenjene s ocjenom 4,0 potrebno vam je PC računalo s minimalno Windows 7, i3 procesor, 4 GB radne memorije te 5 GB slobodnog prostora na disku. Naravno, trebate imate i neku solidnu grafiku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI