ALBA - A WILDLIFE ADVENTURE: Spasite životinje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ALBA - A WILDLIFE ADVENTURE: Spasite životinje

Autor Krunoslav Ćosić

Uz dobru glazbu uživati ćete u mediteranskim krajolicima i specifičnim životinjama

 Alba - A Wildlife Adventure (3).jpg Izvor: Epic Games

Pridružite se Albi dok kreće u spašavanje svog prekrasnog otoka i divljih životinja. I možda će usput pokrenuti i revoluciju. Iz studija koji je osvojio nagradu BAFTA iza Monument Valleya i Assemble with Care dolazi nešto sasvim novo.

I video igri Alba - A Wildlife Adventure pridružite se Albi dok posjećuje baku i djeda na mediteranskom otoku. Spremna je za mirno ljeto i istraživanje divljih životinja sa svojom prijateljicom Ines, ali kada vidi životinju u opasnosti shvaća da mora nešto učiniti u vezi s tim.

Ovo je pravi mediteranski raj ako zanemarite smeće! Od idiličnih plaža do drevnog dvorca s pogledom na grad cijeli je otok spreman za istraživanje. S Ines i djedom, koji je pravi ptičji štreber, možete pokrenuti pokret za spas otoka. Možda čak i spasiti svijet nakon toga.

 Alba - A Wildlife Adventure (4).jpg Izvor: Epic Games

Pogledajte kako izgledaju ručno izrađeni vizualni elementi. Svaki mali kutak otoka je vrlo detaljno uređen, za što je trebalo vremena dok se to napravi. Pridružite se Albi i Ines kako biste osnovali AIWRL, organizaciju koja može spasiti otok.

Pri tome ćete morati okupiti hrpu volontera, a grad u kojem boravite je pun dobrih ljudi. Pomozite im i uvjerite ih da vam se pridruže. Životinje su posvuda, možete li pronaći sve vrste?

 Alba - A Wildlife Adventure (1).jpg Izvor: Epic Games

Što možete očekivati?

U igri ćete cijelo vrijeme slušati odličnu glazbu. Nastala je u suradnji s Lorenom Alvarez kako bi napravili soundtrack koji je u jednakoj mjeri Španjolska. Priuštite si vrijeme na otoku i doživite avanturu uz tempo koji vam odgovara. Bez žurbe!

Odaberite mjesto na kojem želite ostati. Ovaj otok je sljedeća najbolja stvar koja vam se može dogoditi. Usput ćete činiti dobra djela.

 Alba - A Wildlife Adventure (2).jpg Izvor: Epic Games

Alba - A Wildlife Adventure je dostupna preko Epic Games trgovine po cijeni od 16,99 eura, ali je do 17. studenog 2022. besplatna za preuzimanje te može biti vaša zauvijek. Dobro je i ocijenjena, s čak 4,7, a igra se na Windows 7 ili višoj verziji, uz intel Core i5 te 4 GB radne i samo 2 GB slobodne memorije na disku. Niti grafika nije zahtjevna – minimalno Intel HD 630, još bolje ako imate GPU
GTX 750 Ti.

 Alba - A Wildlife Adventure (5).jpg Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI