SHADOW TACTICS: Visoko ocijenjena igra je upravo besplatna za download | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SHADOW TACTICS: Visoko ocijenjena igra je upravo besplatna za download

Autor Krunoslav Ćosić

Taktika sjene ima ocjenu 4,7, što znači da je ekstremno zabavna

 Shadow Tactics (3).jpg Izvor: Epic Games

Single player video igra iz Epic Games trgovine Shadow Tactics je hardcore taktička stealth igra smještena u Japan oko razdoblja Edo. Novi šogun preuzima vlast nad Japanom i uspostavlja mir u cijeloj zemlji. On regrutira pet stručnjaka s izvanrednim vještinama za atentate, sabotaže i špijunažu.

U strateškoj igri preuzmite kontrolu nad timom smrtonosnih stručnjaka i šunjajte se u sjeni između desetaka neprijatelja. Odaberite svoj pristup kada se infiltrirate u moćne dvorce, snježne samostane ili skrivene kampove.

 Shadow Tactics (6).jpg Izvor: Epic Games

Morat ćete postaviti zamke, otrujte svoje protivnike ili potpuno izbjegnite kontakt s neprijateljem. Grupa je sastavljena od vrlo različitih osobnosti te se zajednički rad kao tim isprva čini nemogućim. Ipak, tijekom mnogih misija stječe se povjerenje i sklapaju prijateljstva. Likovi razvijaju vlastitu dinamiku i svaki će se član morati suočiti sa svojim osobnim demonima.

Jedan od vođa ovog tima je Hayato, agilni ninja, koji tiho krči put kroz borbe sa svojim neprijateljima. Samuraj Mugen preferira moćniji pristup i može poraziti više demona odjednom. Aiko je majstorica kamuflaže te odvlači pažnju neprijatelja prerušena u gejšu. Dijete ulice Yuki postavlja zamke i mami neprijatelje. Takuma se oslanja na svoju snajpersku pušku.

 Shadow Tactics (5).jpg Izvor: Epic Games

Igrač mora pažljivo procijeniti svoje mogućnosti kako bi svladao izazovne misije. Igra postavlja razna pitanja: kako će se likovi ponašati kao tim, koji je najbolje opremljen tim za svaki zadatak. Treba odgovoriti i na pitanje kako najbolje savladati zadane misije. Stoga, osmislite vlastitu genijalnu taktiku za poraz neprijatelja i dovršetak misija.

Igra za Windows platforme radi na prastarom OS-u Vista, iako je to minimum, ali se preporučuje 64-bitni Windows 10, uz barem Intel i3 2nd-Generation 2.5GHz ili AMD Quad-Core 2.5GHz, uz Nvidia GT640 ili AMD Radeon HD7750 1GB VRAM grafičku karticu.

Potrebno je na računalu imati barem 4 GB radne te 13 GB slobodne memorije, a igra Shadow Tactics je na Epic Games besplatna za preuzimanje do 17. studenog 2022.

 Shadow Tactics (1).jpg Izvor: Epic Games

 Shadow Tactics (2).jpg Izvor: Epic Games

 Shadow Tactics (4).jpg Izvor: Epic Games

 Shadow Tactics (7).jpg Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI