STIGAO JE ODGOVOR IZ KONAMIJA Sve ćemo popraviti | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

STIGAO JE ODGOVOR IZ KONAMIJA Sve ćemo popraviti

Autor Smartlife

Vjerojatno ste već vidjeli kako u video igri eFootball 2022 izgledaju Messi i Ronaldo. Bolje rečeno, kako ne izgledaju (dobro)

 eFootball-2022-grafika-izgled-igraca-ne-valja-2 Izvor: Konami

Kompanija Konami reagirala je na lavinu negativnih komentara igrača vezanih uz potpuno novu (besplatnu) video igru eFootball 2022.

Igrači širom svijeta nisu štedjeli Konami i igru koju su isprozivali i prozivaju je i dalje zbog gomile problema. Igra je za samo jedan dan postala čak i najgore ocijenjena Steam igra ikad, a gotovo 15.000 glasova srozalo joj je ocjenu na ispod jedan!

 eFootball-2022-greske Izvor: Konami

Nakon opće sprdnje na račun PES tj. eFootball 2022 igre reagirao je i Konami, izdavač igre, koji je na svojim mrežama ostavio službeno priopštenje.

“Nakon izdavanja eFootball 2022 primili smo mnogo informacija i zahtjeva u vezi s balansom igre, uključujući brzinu pasova i operacije obrane. Priznajemo da je bilo i zamjerki na međuscene, facijalnu ekspresiju, pokrete i kretanje igrača i ponašanje lopte“, stoji u Konamovoj izjavi koja se nastavlja dalje:

“Svima nam je izuzetno žao zbog svih problema i želimo uvjeriti svakoga da ćemo sve zamjerke shvatiti veoma ozbiljno i već stremimo prema tome da popravimo situaciju“, slijedi u Konamijevoj izjavi te zaključku: “Rad na igri će biti kontinuiran, kvaliteta će biti poboljšavana i novi sadržaji će biti dodavani redovito. Od sljedećeg tjedna pa nadalje pripremit ćemo se za listopadsko ažuriranje dok i dalje budemo u kontaktu s našim igračima putem istraživanja“.

“Uradit ćemo i više nego što je u našoj moći kako bi što više igrača bilo zadovoljno te se radujemo konstantnoj podršci svim igračima eFootball 2022 igre“. Dakle, čekamo ažuriranje u listopadu za popravku prvih eFootball 2022 bugova.

 eFootball-2022-grafika-izgled-igraca-ne-valja Izvor: Konami

 eFootball-2022-grafika-izgled-igraca-ne-valja-8 Izvor: Konami

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI