HRVATSKI STARTUP BLOCKADEMIA Prodaja tokena na Cardano blockchain tehnologiji | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HRVATSKI STARTUP BLOCKADEMIA Prodaja tokena na Cardano blockchain tehnologiji

Autor Krunoslav Ćosić

Prodaja tokena za velike investitore te sve zainteresirane traje do 6. prosinca 2021.

 Marin Kramarić, CEO Blockademie (2) Izvor: Blockademia

Predstavljanjem na globalnom Cardano summitu započinje prodaju tokena s ciljem prikupljanja 21 milijuna eura.

Globalni Cardano summit prošli se tjedan održao u 46 gradova svijeta, među kojima je bio i Zagreb. Na summitu je predstavljen hrvatski startup Blockademia, a nakon velikog uspjeha Revuta Blockademia je još jedan hrvatski startup koji kreće u prodaju tokena na Cardano blockchain tehnologiji.

 Blockademia Izvor: Blockademia

Blockademia je aplikacija koja koristi Cardano tehnologiju, a omogućuje decentralizirani sustav za provjeru autentičnosti dokumenata. Blockademia osigurava trajnu, nepromjenjivu i sigurnu pohranu dokaza o autentičnosti bilo kojeg izdanog dokumenta te omogućuje  jednostavnu i brzu provjeru autentičnosti dokumenata, diploma, certifikata i drugih isprava.

Provjera autentičnosti dokumenata krajnje je pristupačna, jednostavna i brza putem Blockademia mobilne aplikacije. Zapis na Cardano blockchainu je javan i nepromjenjiv te je iz njega vidljiv točan datum i vrijeme izdavanja zapisa na blockchain.

 Marin Kramarić, CEO Blockademije
Marin Kramarić, CEO Blockademije
Izvor: Blockademia

Koristeći navedene značajke zapisa na blockchain mreži Blockademia sustav osigurava trajnu neizbrisivost i nepromjenjivost zapisa o izvornosti dokumenta pa tako i mogućnost provjere originalnosti.

Cardano je prva blockchain platforma razvijena na znanstvenom pristupu, na čijem razvoju radi čitav tim akademskih stručnjaka i znanstvenika te je pozicionirana kao vodeća blockchain platforma u godinama i desetljećima koja dolaze. Cardano omogućava kreiranje tzv. nativnih tokena.

Za prodaju tokena Blockademije rezervirano je 85.000.000 ACI tokena, od ukupno 250.000.000 ACI tokena. Inicijalna distribucija ACI tokena provest će se putem vlastitog web sustava u obliku besplatne distribucije kroz referal sustav preporuke i kroz rasprodaju tokena.

Cilj je prikupiti vrijednost od 21 milijuna eura, a private sale je startao 1. listopada te će trajati do 15. studenog 2021. nakon čega počinje community sale i traje do 6. prosinca 2021. Prikupljena sredstva koristit će se za daljnji razvoj i globalno širenje Blockademia sustava u cijelom svijetu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI